"Dnevna doza Čarobnjaka Iz Voza" u epizodi muško-ženski odnosi (AUDIO)

Danas sam rešio da emisiju posvetim čuvenim muško-ženskim odnosima.

Čudni su ti muško ženski odnosi. Muškarci, pošto su intelektualno slabiji, se trude da na svaki mogući način doskoče ženama. Evo na primer moj ćale kad se posvađa sa kevom on mučki ode u špajz i zavrne sve poklopce na teglama najjače što može.

Inače, evo kako je meni otac objasnio šta je suština braka. Kaže kompromis, kompromis je poenta svega. A objasnio mi je na sledećem primeru- Vidiš sine, u kompromisu je sve, tu je suština srećnog i mirnog zajedničkog života sa ženom. Na primer, tvoja majka je htela da uzmemo psa, ja nisam hteo da uzmemo psa, i onda smo seli i napravili kompromis da uzmemo psa.Prosto I jednostavno.

Plus da ne pričamo o tome koliko su muškarci nesigurni u sebe i svoj polni organ. Tako meni jednom jedna devojak rekla- Pa i nije nešto veliki. Šta više, mali je.

- Nije mali nego je tebi velika soba.

Dasam ti ga pokazao u špajzu usrala bi se od sreće.

Sve je stvar perspektive dragi moji slušaoci. Želeo bih da iskoristim ovu priliku da se javno izvinim mom polnom organu što sam koristio onu kupku sa mentolom koja rashlađuje. Evo krenuo sam napolje kuka usput kao suro pile. Mada, ako ćemo iskreno, i on je mene u par navrata zajebao, tako da smo sad kvit.


Pogledajte još