PROPAO NASTUP: Čime je Indira ucenjivala vlasnika diskoteke?

Baš kao što neće ni za nedelju dana, pošto je i tada trebalo da zapeva na istom mestu. Razlog za otkazivanje ne samo te dve svirke već i svih zakazanih koncerata u Australiji je, kako navodi portal Svet, taj što je dva sata pre poletanja iz Beograda pevačica izjavila da ne ide dok joj se ne obezbedi biznis klasa u avionu.

Organizator Indirine turneje, vlasnik „Adrenalina“ Kosta Sivov, tim povodom je izjavio:
Jako sam razočaran! Ne toliko zbog sebe, koliko zbog obožavalaca koji su kupili karte. Ona je bukvalno rekla da ne želi da dođe ukoliko joj se, kao i Kebi, ne plati biznis klasa u avionu. To je neverovatno! Keba je dobio biznis klasu u povratku jer je svojim nastupima prilikom gostovanja to zaslužio, a ona još nije ni doputovala, a hoće da ucenjuje – poručio je Sivov iz Australije.

On je pojasnio i šta mogu očekivati oni koji su već kupili ulaznice.

– Svi koji su platili karte mogu da se jave i novac će im, naravno, biti vraćen! Žao mi je još jednom što se to dogodilo, a uvek sam mislio da je Indira primer profesionalca i osoba s kojom je lako naći zajednički jezik. Međutim, Radićeva je u svojoj izjavi upućenoj medijima rekla da je odložila turneju u Australiji zbog problema s papirima.

Želim da se izvinim publici u Australiji. Turneja je odložena jer vizu nisu mogli da dobiju svi članovi mog benda, a ja nisam želela da se publici predstavim na način koji je ispod mog nivoa, već da to bude vrhunskog kvaliteta – poručila je pevačica i zahvalila se fanovima na razumevanju.

Kurir