Deset zabluda o ljubavi koje nam serviraju filmovi

1. Ako se mrzite na početku, vrlo verovatno da će tako i ostati.
Ako izgleda kao kreten, miriše kao kreten i priča kao kreten, jednostavno jeste kreten. I ne, neće se desiti da vi shvatite da je on zapravo jedna duša od čoveka, brižna i željna da vam pruži sve što u životu želite.

2. Nijedan normalan muškarac neće tražiti da birate između njega i uspešne karijere.
Svaki film bez izuzetka koji je prikazan u poslednje vreme prikazuje ženu ili kao uspešnu singl zaposlenu ili voljenu divnu domaćicu. Ne, ne mora da znači. I ne, nijedan muškarac pri zdravoj pameti neće svoju ženu usloviti da bira između njega i karijere.

3. Ne dešava se tako često da ljudi u sekundi shvate da su pogrešili
i da pojure po najvećoj oluji za svojom ljubavi u trenutku kada ona zauvek napušta zemlju... Naravno srećan kraj se podrazumeva.
Da, godine i godine prođu a onda dođe minut do 12, ona odlazi, kiša pljušti, a on shvata – sad ili nikad! Nemoguće! Ok, moguće, ali jedan u 10 miliona slučajeva. Ima li uopšte potrebe objašnjavati ovaj scenario?

4. I da, niko ne izgleda tako dobro dok kisne.
Kada smo kod kiše i trčanja za ljubavi koja klizi i odlazi. Neće se desiti da iko ko se nađe u ovoj situaciji bude apsolutno savršeno obučen, sa kompletnom šminkom, uskim pantalonama, svežom frizurom. Više je verovatno da će devojka na sebi imati pidžamu iz koje danima nije izašla, kosu vezanu na vrh glave, i razmazanu šminku od plakanja. Muškarci? Isto, samo bez šminke.

5. Seks je čudan.

Svaka romantična komedija prikazuje neke čudne situacije kada dvoje dođu do krevet faze. Ko im je ikada dao takvu ideju?!

6. Kada pričamo o seksu, uglavnom jedva da imate slobodnu sobu
u svom malenom stanu koji delite sa cimerkom gde to možete svakodnevno opušteno da radite.
Oni uleću u stan, penthaus, sve savršeno, prostrano, preskupo... Ne! Koliko prijatelja znate koji žive u stanu sa više od dve prostorije? Bilo bi lepo, ali...

7. Niko ne ostavlja govorne poruke!

U današnje vreme jednostavno se ne dešava da iko ostavlja govorne poruke! Da, može da se desi majka nekada da vas okrene, pa ne dobije, a vi slučajno ostavili uključenu govornu poštu mobilnog operatera... Ali koliko vam se zapravo i to puta desilo?

8. I ne, ne pojavi se vaš omiljeni bend da zasvira još omiljeniju pesmu
u trenutku kada ste u opštem rasulu.
Možete da odete u kafić gde sviraju. Koncert. Klub. Ali da vam dođu, ne. Tačka.

9. Muškarci retko primećuju makeover za koji se devojka toliko trudila.

Muškarci jednostavno ne primećuju ovakve stvari. Devojke koliko god da se trudile, ne vide! Probajte, pitajte ih kakva vam je nova frizura nakon šišanja, on će vrlo verovatno reći da vam je nova boja sjajna ili da mu se sviđaju te šiške koje, inače, tu stoje od vaše osme godine...

10. Fantastične prosidbe iz snova ili najsavršenija pomirenja ne garantuju dobru vezu.

Pomirenje vodi idealnoj vezi. Čim je puklo nije idealno. Prosidba podrazumeva sjajan brak. U kom svetu? Ne mora da znači da neće biti, ali ko garantuje da hoće?

Izvor: 24sata
Foto: Morguefile

Pogledajte još