Velimir Ilić u bolnici

Lider Nove Srbije oko dva sata po podne je direktno iz svog kabineta došao u Urgentni centar. Nakon detaljnih pregleda, smešten je na poluintenzivnoj nezi na kardiološkom odeljenju, gde će ostati na posmatranju.

Prema nezvaničnim informacijama, Iliću je odjednom pozlilo, nije mogao da pomeri ni ruke ni noge. Bio je malaksao i imao je i visoku temperaturu.

"S obzirom na to da je već imao problema sa pritiskom i srcem, lekari su posumnjali da se možda radi o nekom srčanom problemu. Odmah su pozvani načelnici odeljenja. Na kraju je ustanovljeno da je u pitanju običan virus", kaže izvor “Blica” iz Urgentnog centra.

Velimir Ilić je sam u sobi ispred koje stoji obezbeđenje Kliničkog centra, što je uobičajena procedura kada u ovoj bolnici borave neke od poznatih ličnosti i političari. Do njega nije moglo da se dođe jer, kako saznajemo, nije bio raspoložen za razgovore sa bilo kim.

Kako nezvanično saznajemo, Velja Ilić je Srpsku novu godinu proslavljao u Čačku, što može da bude jedan od uzroka njegovog lošeg opšteg zdravstvenog stanja.

Izvor: Blic
Foto: Beta

Pogledajte još