Ko je ustvari beba đavo koja je napadala prolaznike?

Veliki broj Njujorčana bio je uplašen kada je na ulici ugledao dečija kolica bez nadzora, a potpuno prestravljen kada su se približili kolicima i malo bolje pogledali u njih.

Iz kolica je, uz krike, iskakala beba, veoma nalik pravoj, što je prolaznicima koji su se usudili da priđu verovatno skratilo život za nekoliko godina.

Ovako je izgledalo snimanje provokativnog promotivnog videa za horor film "Rođen iz mraka", iza koga stoji poznata kompanija "Thinkmodo". Isti tim kreirao je prošle godine viralni video za horor film "Keri" - "Telekinetičko iznenađenje u kafiću", koji je imao preko 52 miliona pregleda i bio najgledaniji video na Jutjubu:

Horor "Rođen iz mraka" je priča o Zeku i Samanti, koji su zaplovili u brak kao i svaki drugi zaljubljeni par- veliko venčanje u crkvi, tropski medeni mesec i velike planove za budućnost. Međutim, planovi se komplikuju onog trenutka kada se na putovanju izgube i Samanta neočekivano ostane trudna. Uprkos tome, oni nastavljaju da slave svoju ljubav, beležeći sve trenutke video kamerom. Ali uznemirujući događaji počinju da ukazuju da je beba koju Samanta nosi predstavlja oličenje čistog zla.

"Rođen iz mraka" u bioskope stiže 6. februara.

Pogledajte još