Ljubavni horoskop za 17. januar

OVAN
Povoljan dan za mlade, vesele i raspoložene Ovnove koi su rešili da negde izađu i da se provedu. Ukoliko imate nešto zakazano, verovatno ćete u društvu jednog Lava ili Raka imati priliku da upoznate osobu koja će vas oduševiti kako svojim izgledom, tako i svojim ponašanjem. Moguće je da se radi o nekom ko se bavi sportom ili umetnošću, i sa kim ste imali prilike da se povremeno viđate u gradu.

BIK
Ako budete pozvani na neku kućnu sedeljku, biće vam prijatno u društvu nekog ko je dosta različit od vas, ali to je upravo ono što će vas privući toj osobi. Mogli bi ste dobiti poziv od jednog Jarca ili Bika u vezi sa zajedničkim izlaskom na mesta na kojima obično izlaze mladi. Nemojte dopustiti da vas iznervira jedan Ovan svojim komentarom koji se odnosi na vašeg partnera.

BLIZANCI
Savršeno vam odgovara tranzit Meseca, koji podstiče kod vas želju za druženjem, i verovatno ćete biti organizator nekog druženja sa mladima, bez obzira na to koliko imate godina. Prija vam činjenica da mnogi žele da budu u vašem društvu, a ukoliko ste slobodni, imaćete najverovatnije priliku da se vidite s nekadašnjom simpatijom prema kojoj niste nimalo ravnodušni.

RAK
Danas ste posebno plemeniti prema partneru i želite da mu ugodite kao da se za nešto pravdate ili kao da se osećate pomalo krivim. Ne bi trebalo da kritikujete Jarca ili Ovna da ne bi došlo do rasprave. Rakovi koji su u vezi ili braku mogu očekivati poziv od partnera za izlazak u društvo sa njegovim poslovnim prijateljima. Ukoliko vam se dopada osoba koja živi u inostranstvu, verovatno će vam se javiti.

LAV
Mesec u vašem znaku donosi mogućnost lepog provoda i susreta sa osobama koje su vam simpatične, ali ukoliko niste u dužoj vezi, verovatno nećete biti spremni da tek tako prihvatite nečije udvaranje, ma koliko vam to intimno prijalo. Jedna Vodolija ili Ovan mogu pokušati da se sa vama zbliže i daće vam na znanje da im se dopadate na originalan način.

DEVICA
Prilično ste napeti zbog obaveza koje imate u poslovnoj sferi, ali istovremeno ste svesni da se od vas očekuje da budete mnogo pažljiviji prema stalnom partneru. Pozicija Meseca donekle ugrožava vašu sigurnost u sebe i utiče na česte promene vašeg raspoloženja, što partneru koji je rođen u zemljanom ili vodenom znaku nimalo ne odgovara. Ne ulazite u konflikt sa Jarcem ili Vodolijom.

VAGA
Društveni život je u centru vašeg interesovanja, a Vi možete biti u centru pažnje u društvu umetnika ili sportista. Neka druga Vaga može poželeti da vam se posle dužeg vremena javi. Najverovatnije ćete ostvariti dobru komunikaciju. Izbegnite flert sa osobom koju ste upoznali preko posla, a radi se o nekom ko je dosta stariji od vas. Moguć je poziv od jednog Ovna, koga često viđate na poslu.

ŠKORPIJA
Porodični odnosi mogu biti povod za nezadovoljstvo, naročito ako u poslednje vreme često dolazite u neke vrste rasprava sa vama bliskim osobama, bilo da se radi o partneru, ili o članovimanjegove porodice. Ako ste slobodni, verovatno ćete dobiti poziv da se sretnete sa jednom Vagom ili Ribama koje smatrate šarmantnim, i sa kojima ste jedno vreme povremeno izlazili.Rođeni početkom, 90tih mogu imati raspravu sa partnerom

STRELAC
Jedan od boljih dana, ako ste planirali izlazak u društvo sa partnerom sa kojim vam je uvek prijatno i sa kojim uvek imate o čemu da pričate. Ne odbijajte kontakt sa nekim s kim možda niste bili u sjajnim odnosima, možda sa Blizancima ili Devicom. Ako se radi o susretu na poslu ili o poznanstvu koje se još nije pretvorilo u ljubav, imate sve šanse da utičete na događaje. Trebalo bi da nađete vremena za jednu Vagu.

JARAC
Iako ćete biti opterećeni poslom danas, nađite vremena za ljubav, bilo bi šteta da propustite šansu da nekome kažete ono što želite. Nemojte se raspravljati ako imate jake adute samo kažete šta mislite ili šta želite, partner će sve shvatiti.Moguć je susret sa Ribama.Nemojte biti previše strogi prema jednom Strelcu koji je više puta davao na znanje da muje stalo do vas.

VODOLIJA
Bilo bi dobro da danas oraganizujete sedeljku kod kuće, primite goste, družite se sa ljudima ili se vidite sa strarim društvom.Možete neočekivano sresti nekoga na koga duže vreme mislite. Mogli biste imati prijatno poslepodne ili veče. Ako vam se dopadaju Ovan ili Lav, to bi mogla biti tajna veza ili tajna simpatija iako mnogi znaju za vas. Dobijate poziv od Vage u vezi sa izlaskom

RIBE
Pokušavate da olakšate rešavanje problema bliskoj osobi, moguće članu porodice ali ako bude preterano zahtevan, verovatno ćete izgubiti nerve i moguća je rasprava. Nemojte se preterano nervirati oko nečega što znate da ne možetw sami da rešite ili da ni u kom slučaju ne zavisi od vas. Neki vatreni znak misli na vas ali vi nemate mnogo poverenje u njega i verovatno mu neće biti lako da vas uveri u svoje dobre namere.

Izvor: astrozenit

Pogledajte još