Barak i Mišel Obama se razvode kada mu istekne mandat 2016. godine

Američki predsednik Barak Obama i njegova žena Mišel navodno su u pravom ratu, a razvešće se 2016, čim njemu istekne drugi mandat.

To je priča koju je na svojoj naslovnici doneo tabloid "National Enquirer".

Prema pisanju tog časopisa, sukobi prve dame SAD-a i Baraka Obame započeli su prošle godine nakon komemoracije bivšem predsedniku Južne Afrike Nelsonu Mandeli. Tada se Obama fotografisao i vreme provodio s atraktivnom danskom premijerkom Hele Torning Šmit.

Mediji su pisali kako je Mišel pucala od ljubomore i danima nije razgovarala sa suprugom. U međuvremenu je saznala i da Obama navodno redovno održava vanbračne afere u čemu ga prikriva njegovo obezbeđenje.

Nakon šokantnog otkrića prva dama je odlučila da će spavati u odvojenim sobama, a razvod je samo pitanje vremena. Supružnici će ga najverovatnije odgoditi za dve godine kad Obami prestane mandat.

Nakon odlaska iz Bele kuće on navodno planira da ode na Havaje gde je odrastao, dok će Mišel ostati u rodnom Vašingtonu s njihove dve ćerke.

"National Enquirer" se poziva na pouzdane izvore bliske supružnicima, a oni se još o svemu nisu oglasili. Njihovi portparoli celu priču su nazvali besmislenom dodavši kako su Mišel i Obama jedan od najsrećnijih parova na svetu.

Ovo inače nije prvi put da se priča o njihovom razvodu. Pre godinu i po dana Donald Tramp zabavljao je javnost pričama o njihovoj svađi, a da imaju problema u braku pisalo je i u kontroverznoj Obaminoj biografiji autora Edvarda Klajna.

Izvor: 24sata

Pogledajte još