Seksi tajne koje bi žene volele da muškarci znaju

Koncentracija na trenutak

Da je strast najbolji način da muškarac otkrije najluđe seksi želje svoje partnerke, složilo se čak 42 odsto žena. Dakle, žene žele da muškarac u toku seksualnog odnosa bude fokusiran isključivo na svoju partnerku i da ga baš ništa sa strane ne ometa.

Neverbalna komunikacija je bitna

Dame smatraju da je neverbalna komunikacija od izuzetne važnosti tokom seksualnog odnosa. Kontakt očima ili bilo koji drugi vid neverbalne komunikacije pokazuje ženi da partner želi upravo nju, kao i da ne razmišlja o nekoj svojoj fantaziji dok ima seks sa njom. Ako baš ne volite kontakt očima, “uronite” svoje lice u njen vrat, vrhom jezika “šetajte” po njenoj koži, šapnite joj da vas izluđuje….

Predigra je važna

“'Predigra' je ružna reč jer implicira da nakon toga dolazi nešto važnije”, rekao je psiholog Beverli Vipl. “Oboje ćete se mnogo više zabavljati ako o tome razmišljate kao o seksi igrici, tokom koje otkrivate nešto novo i uživate jedno u drugom, a ne da jednostavno čekate vrhunac”. Koliko ženama znači predigra govori i to da dve od pet žena dožive orgazam tokom predigre!

Kada ti kaže da budeš nežniji…

…ona zapravo pokušava da ti kaže da obratiš više pažnje na signale koje ti šalje. Što određeni deo tela žene sadrži više nervnih završetaka, to treba da budeš obazriviji i nežniji.
Klitoris je posebno osetljiv, zbog čega se preporučuje prvo indirektna stimulacija tog dela njenog tela. Nervni završeci klitorisa protežu se nekoliko centimetara sa obe strane vagine, što znači da možeš da je masiraš bez direktnog kontakta sa klitorisom. A onda polako kreni dalje…

Orgazam nije (jedini) cilj seksa

Pitanja poput: “Jesi li blizu” i “Hoćeš li”, govore joj da ti jedva čekaš da obaviš “posao”, a da te ona uopšte ne zanima. Osim toga, takva pitanja odvraćaju joj pažnju i dodaju nepotreban pritisak. Ako želiš da saznaš da li idete u tom smeru, bolje je da pitaš: “Da li ti se sviđa ovo” ili “Da li da nastavim to da radim”.

Izvor: mondo