Devojka se suočila sa nastavnicom koja ju je seksualno zlostavljala

"Imam 28 godina i dugo sam skupljala hrabrost da prijavim profesorku koja me je godinama seksualno zlostavljala. Kada sam to konačno učinila, ispostavilo se da je slučaj zastareo i da nikada neće morati da plati za ono što mi je učinila", napisala je Džejmi u opisu videa koji je okačila na "Jutjub".

Odlučna da se suoči sa Andreom Kardosom koja sada radi kao pomoćnica direktora, pozvala ju je telefonom i snimila čitav razgovor.

- Zašto si to uradila? Imala sam samo 12 godina kada sam te upoznala. Da li shvataš da si mi isprala mozak i izmanipulisala me? Da li shvataš da je to što si uradila loše? - upitala je Džejmi svoju bivšu profesorku, koja je odgovorila da joj je žao i da je "samo pokušavala da joj pomogne".

Na pitanje kako seksualno zlostavljanje može da pomogne 12-godišnjoj devojčici, Kardosa je odgovorila:

- Nisam nameravala to da uradim. Ja čak ni ne znam šta se dogodilo.

Džejmi je dodala da joj se gadi pomisao na ono što je doživela u školskoj klupi.

- Upropastila si mi detinjstvo. Upropastila si mi život. Da li si svesna toga? Trebalo bi da se stidiš same sebe! - rekla je ona.

Kardosa je odgovorila da se "kaje svakog dana" i razgovor je ubrzo završen. U međuvremenu je još jedna bivša učenica kalifornijske škole otkrila da ju je zlostavljala ista profesorka.

- Plašila sam se da pričam o tome dok nisam pogledala Džejmin video. Naše priče su potpuno iste. Tek sada kada sam odrasla shvatam kroz šta sam sve prošla kao dete - rekla je devojka koja je želela da ostane anonimna.

Profesorka Andrea Kardosa je pre nekoliko dana dala otkaz na mesto pomoćnice direktora.

Foto: youtube printscreen
Izvor: Blic

Pogledajte još