NE MOŽEŠ DA SNIMAŠ ISPOD SUKNJE, TO JE SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE: Milica Pavlović oglasila se prvi put nakon incidenta na nastupu (VIDEO)

Popularna pevačica Milica Pavlović našla se u žiži javnosti zbog snimka iz kluba na kojem dečku iz publike razbija telefon i nastavlja sa nastupom kao da se ništa nije dogodilo.

Ona se danas na svom Instagram profilu oglasila nakon pomenutog incidenta i otkrila šta se zapravo dogodilo.

- Upozorila sam ga jednom, upozorila sam ga drugi put. Treći put sam reagovala. To što sam žensko u haljini i nalazim se na sceni ne znači da ne zaslužujem osnovno poštovanje. Zgrožena sam i razočarana kako neki muškarci tretiraju žene, kao i da bez blama i uprkos upozorenjima misle da je potpuno normalna pojava da "pokušavaju da im se zavuku pod suknju" i da bi mi verovatno trebalo da budemo srećne i da se osećamo poželjno zbog tog gesta. Ne smem da zamislim kroz šta sve devojke prolaze u izlascima i kako ih tretiraju ovakvi muškarci, jer ovo je jedan vid seksualnog zlostavljanja na koje niko nema baš nikakvo pravo. I da ponovo bih bez razmišljanja uradila isto. Ponovo bih uzela telefon i bacila ga u nameri da zaštitim sebe i svoje dostojanstvo i da pokažem takvim muškarcima da je to što rade sramno, nedopustivo i zaslužuje svaku osudu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: senoritamilica/Instagram

Pogledajte još