Evo kako da privučete muškarca svojih snova

Sve smo mi u potrazi za onim pravim, zar ne? Neke su ga već pronašle, dok druge još tragaju. Bez obzira na to da li verujete u postojanje srodnih duša ili ne, morate da priznate da je udvoje uglavnom lepše i zabavnije. Stoga vam donosimo nekoliko saveta kako da privučete gospodina Pravog.

Postoje određeni trikovi i delotvorni načini kako da privučete muškarca i naterate ga da vas želi još više. Imajte na umu da muškarci razmišljaju potpuno drugačije od nas. Iako nam se ponekad čini da im je važan samo fizički izgled, to ipak nije tako.

Pokažite mu svoju pravu ličnost i vrline i on će se vas zavoleti zbog vas samih i onoga što jeste, a ne zbog toga kako izgledate. Sledite naše male savete koji će vam pomoći da privučete i zadržite muškarca svojih snova.

1. Izgledajte prirodno
Verovale ili ne, prirodni izgled je jedan od najboljih načina da ga naterate da vas želi još više. Muškarci vole žene koje izgledaju prirodno i koje na sebi nemaju hrpu šminke. Naravno da je dopušteno da se ponekad malo i doterate, ali treba da znate u kojoj prilici. Budite umereni i nemojte da nanosite previše make-upa. Pokažite mu svoj prirodni izgled jer će vas na taj način videti u pravom svetlu i zavoleće vas još više.

2. Ponašajte se spontano
Kada smo zaljubljeni, sve vreme mislimo na tu jednu osobu i želimo da zna koliko nam je stalo. Isto tako, puno se trudimo oko sopstvenog izgleda jer želimo da izgledamo savršeno. Ipak, nemojte da preterujete i da budete previše nametljivi. Ako mu svakodnevno šaljete milion poruka ili mu stalno govorite koliko ga volite, posebno na početku veze, takav pristup može samo da ga odbije. Muškarci su jednostavna bića i vole da idu sporo kad je reč o vezama. Nemojte odmah na početku veze da zahtevate previše i da pravite velike planove jer to može da ga uplaši. Možete da mu date do znanja da vam se sviđa, ali na neki suptilniji način. Oni vole opuštene i pomalo sramežljive devojke koje se ponašaju spontano, dakle samo se opustite. Odbijaju ih ohole devojke koje stalno samo prigovaraju pa izbegavajte takve ponašanje i sigurno možete da očekujete pozitivne rezultate.

3. Nemojte da imate previsoke kriterijume
Muškarci će ubrzo odustati od vas kada shvate da moraju da se oblače na određeni način ili da imaju poveću svotu novca u novčaniku da bi zadovoljili vaše visoke kriterijume. Nemojte da imate prezahtevne kriterijume ako želite da privučete muškarca svojih snova. Dakako, dobro je imati određene kriterijume (to se podrazumeva), ali nipošto nemojte da preterujete. Umerenost je ključ svega, pronađite zlatnu sredinu.

4. Dopustite mu da on napravi prvi korak
U odnosima mora da se zna ko je muškarac, a ko žena. Iako je moderno doba donelo svoje, uključujući žensku emancipaciju, ipak je nekako prirodnije da muškarac napravi prvi korak. Jedan od najboljih načina da vas još više poželi jeste da mu prepustite da on obavi veći deo posla. Dozvolite mu da vas uhvati za ruku, da vas poljubi ili otvori vam vrata. Dajte mu do znanja da želite da se ponaša poput džentlmena. Nakon prvog sastanka, pričekajte da on vas prvo nazove ili da vam pošalje poruku, nemojte da dopustite da pomisli da ga očajnički želite. Ako vas ne nazove nakon određenog vremena, onda vrlo verovatno nije ni vredan vašeg truda.

5. Budite ljubazni prema njegovim prijateljima
Bez obzira da li ih volite ili ne, ponašajte se ljubazno prema njegovim prijateljima. Muškarci vole devojke koje poštuju njihove prijatelje, porodicu i ljude do kojih im je stalo. To im pokazuje da imate ugrađene određene moralne vrednosti. Ipak, nemojte da dozvolite da se ljudi prema vama ponašaju nepristojno. U tom slučaju bi morao da reaguje i vaš muškarac. Ako to ne učini, nije vas vredan.

6. Nemojte da budete previše ljubomorni
Znamo da je ponekad zasita teško da ne budete sumnjičavi, posebno ako ste već ranije bili s muškarcem koji vas je prevario. Ipak, prevelika ljubomora i nepoverenje mogu da izazovu brojne probleme u vezi. Muškarci ne vole ljubomorne devojke, pokažite mu poverenje. Ako pak postoje razlozi za sumnju, uvek, pre nego što "dignete" paniku, prvo proverite činjenice i nemojte da ga okrivljujete sve dok se ne dokaže da je zaista kriv.

7. Nasmejte ga
Muškarci vole žene koje mogu da ih nasmeju, baš kao i mi. Duhovitost je još jedna u nizu poželjnih osobina, ali neka bude prirodna. Ako možete da nasmejete muškarca, on će se zainteresovati za vas i željeće da što više vremena provodi u vašem društvu, što je sasvim logično.

8. Napravite planove bez njega
Ako želite da ga naterate da vas želi još više, nemojte uvek da budete dostupni. Dajte mu do znanja da imate bogat društveni život i da on nije jedina osoba u vašem životu, posebno ako je reč o početku veze. Iako volite zajedničke trenutke, malo samoće nam ponekad svima dobro dođe. Ako mu ponekad budete nedostupni, željeće vas još više jer svi mi želimo ono što ne možemo da imamo.

9. Ponašajte se samouvereno
Samouverenost je seksi. Reč je o vrlo kvalitetnoj i atraktivnoj osobini, a muškarci izrazito vole samouverene žene. Poradite na sopstvenom samopouzdanju ako vam ono nedostaje jer niko ne voli plašljive i nesigurne devojke koje se boje čak i same sebe. Sigurno posedujete osobine kojima se ponosite, istaknite ih i nemojte se stideti, posebno ako želite da privučete muškarca svojih snova.

10. Učinite ga ljubomornim
Spomenuli smo da preterana ljubomora može da uništi vezu, ali u malim količinama ne može da našteti. Ponekad morate malo da ga zaintrigirate i da probudite njegovu ljubomoru. Ispričajte mu o tome kako kolege na poslu koketiraju s vama ili nešto slično. Dajte mu do znanja da on nije jedina osoba koja je zainteresovana za vas i to će ga još više privući.

11. Budite misteriozni
Kad upoznate muškarca svojih snova, nemojte odmah da mu otkrijete baš sve o sebi. To se odnosi na vaše telo, ali i na ličnost. Oni vole tajanstvene žene. Nije im zabavno ako im odmah ponudite sve na tanjiru i to će ih vrlo verovatno odbiti, osim ako ne žele samo jedno. Muškarci ponekad žele da se malo bore za ženu koja im se sviđa, dopustite im to.

12. Preuzmite kontrolu
Nemojte da pristanete na sve što kaže. Bilo da je reč o ponašanju u spavaćoj sobi ili o nečem uopštenom, žena ponekad mora da preuzme kontrolu. Recite mu kuda i kad želite da idete i nemojte da čekate da samo on donosi odluke i planove.

Izvor: Žena
Foto: Morguefile

Pogledajte još