Vujošević: Nemamo više prostora za propuste

"Nadam se da će igrači odreagovati na pravi način i da će biti maksimalno usmereni na ono što se bude tražilo od njih. Naprosto više nemamo prostora za bilo kakve propuste. Svaka naredna utakmica je praktično kvalifikaciona kada je u pitanju učešće na završnom turniru četiri najbolje ekipe ABA lige", rekao je Vujošević za klupski sajt.

Utakmica 19. kola regionalnog takmičenja između Cibone i Partizana igra se sutra od 19.00 u Zagrebu.

"Svi problemi koji nas pritiskaju, sa kojima su naši navijači I javnost jako dobro upoznati, trebalo bi da sublimiraju svu pozitivnu energiju samo u jednom pravcu i da na što kvalitetniji način odigramo utakmicu u Zagrebu", kazao je Vujošević.

On je naveo da će njegova ekipa morati da zaustavi kontranapade Cibone i da kontroliše skok, ako želi trijumf u Zagredu.

"Biće izuzetno značajno da zaustavimo njihove kontranapade i igru u tranzitu, i da uspostavimo dominaciju u skoku. Oni i dalje reflektuju želju za plasmanom na fajnal-for ABA lige i s obzirom na informacije koje imamo, čeka nas paklena atmosfera. Njima utakmica s Partizanom sigurno mnogo donosi po pitanju konačnog plasmana", rekao je Vujošević.

Trener Partizana je kazao da je Cibona turbulentan period, barem sa asprekta rezultata, uspela da premosti na najbolji mogući način.

"Oni su zaista pokazali da zajedništvo i izuzetan nivo homogenosti, koji ovog trenutka pokazuju kao tim, može da nadomesti i neke njihove slabosti. Sigurno da rezultati koje postižu u poslednje vreme govore u prilog tome da neki nivo njihove timske igre je znatno kvalitetniji", naveo je Vujošević.

Beta

Pogledajte još