Emotivni momenti u X Faktoru!

Po završetku „pesama spasa“ i nerešenom glasanju žirija, gledaoci su odlučili: takmičenje su napustile šarmantne devojke iz grupe „4U“! Devojke su bile veoma tužne, a iza scene bilo je najemotivnije do sada!

Pročitaj i: Dogodilo se i to: Kristina zaplakala

Ovoga puta videli smo i muške suze: Uros nije mogao da obuzda emocije! „Ja ne mogu da verujem šta se dešava!!“- rekao je Uroš po proglašenju rezultata. Tamara Milanović je, takođe, emotivno doživela ovo veče, jer više u ovom takmičenju neće bodriti svoju najbolju drugaricu Vanju! „Veoma sam tužna i razočarana, mislim da nisu trebale da ispadnu! Vanja je moja najbolja drugarica ovde i mnogo će mi nedostajati!“ – prokomentarisala je uplakana Tamara, dok su devojke po završetku emisije rekle: „Žao nam je, ne možemo da se smirimo, ali pre svega zbog naših drugara! Mnogo smo se vezali jedni za druge i žao nam je što se više nećemo družiti! Naravno, nastavljamo sa našom pričom, verujemo da ćemo uskoro snimiti i pesmu za sve naše drage fanove koji su nas podržavali! Hvala i našoj dragoj mentorki!“.

U ovoj epizodi imali smo priliku i da uživamo u spektakularnim nastupima švedske pop pevačice Loreen, pobednice Eurosonga 2012 godine.

Pogledajte još