STOJANOVIĆ ZADOVOLJAN: Pokazali smo dobar nivo forme

"Zadovoljan sam, pre svega zbog činjenice da je ekipa u ovoj fazi priprema dobro trčala čitavu utakmicu i da smo pokazali dobar nivo forme", rekao je Stojanović posle utakmice u Kopru.

Zvezda je pobedila Slobodu sa 3:0 golovima Miloša Ninkovića u 50. Iz penala, Nejca Pečnika u 52. i Luke Milunovića u 75. minutu.

"Odigrali smo dva različita poluvremena. U prvom smo previše grešili u predaji i prijemu lopte, pa je to omogućavalo Slobodi da utakmicu drži u egalu, iako se i tada videlo da smo kvalitetniji rival. U drugom delu smo odigrali mnogo bolje, mada nam je na ruku išlo i isključenje igrača Slobode", kazao je Stojanović.

Trener Crvene zvezde minutažu je rasporedio na veći broj igrača.

"Još nismo počeli sa sužavanjem broja igrača koji igraju prijateljske mečeve. Imamo dovoljno vremena i utakmica pred nama. I to će doći na red po planu i programu", naveo je Stojanović.

Kapiten crveno-belih Nenad Milijaš rekao je da je najvažnije da je njegov tim odigrao dobru prijateljsku utakmicu.

"Mislim da smo pokazali ono što se od nas traži. Većina nas je već sada u dosta dobroj formi, ali svakako da tek predstoji konačno uigravanje. Sigurno da je bilo stvari koje i nisu valjale, ali u ovoj fazi apsolutno ne treba tražiti dlaku u jajetu. Odigrali smo dobru prijateljsku utakmicu", rekao je Milijaš.

Crveno-beli su tako zabeležili četvrtu pobedu na pripremama, uz poraz u Beogradu od Sloge iz Petrovca na Mlavi.

Pogledajte još