Kokeza: Ko ne želi manju platu, može da ide iz Zvezde!

Ovi fudbaleri pristali su na smanjenje ličnih primanja, a čelnik crveno-belih smatra da će njihovih primer slediti i ostali igrači.

"Suština sastanka je da fudbaleri pred početak Superlige dobiju deo finansijskih sredstava koji bi bio srazmerno podeljen. Uprava će se potruditi da to budu veći iznosi i da igrači budu zadovoljeni do kraja prvenstva"
otkrio je Slaviša Kokeza za Kurir i dodao:
"Razgovarao sam sa Milijašem, Ninkovićem i Mijailovićem o reviziji njihovih ugovora. Dogovorili smo se da oni budu smanjeni. Važno je istaći da njih trojica nikada nisu tražili pare. Predsedniku i meni su više puta rekli da novac ne dajemo njima, već onima koji nemaju. To je jedina istina i zato smo im zahvalni."

Slaviša Kokeza smatra da je revizija ugovora bitan segment za dalje poslovanje Crvene zvezde i smanjenje ogromnog duga.
" U pravnom delu, niko od igrača nije imao osnov da smanji ugovor na sopstvenu štetu. Oni su shvatili u kojoj situaciji se nalazimo. Njihov postupak je prelomni faktor za sve ostale igrače. Milijaš, Ninković i Mijailović su zdrav motor promena i revizije. Sa ostalim igračima razgovaraću tokom vikenda. Svako ko ne pristane na reviziju, dobiće bez problema čiste papire da nastavi karijeru u nekom drugom".

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.