GALANTNA: Ana Nikolić se otvorila za rođendanski poklon Mandiću!

Iako ne voli da govori o svojim vezama, pojavila se u Vladinom restoranu, u kojem je on s drugovima iz Partizana slavio. Kako saznajemo od odlično obaveštenog izvora, lepa Paraćinka mu je poklonila odelo marke „Pal Zileri“, koje u radnji košta više od 1.000 evra.

- Došla je među prvim gostima i celo veče nije skidala osmeh s lica. Sedela je pored Vlade, s kojim je u neko doba noći, kad se malo više popilo, razmenjivala nežnosti. Izgledala je baš zaljubljeno - kaže naš izvor s lica mesta.

Inače, Ana je pre dva meseca postala Vladin podstanar, u zgradi čiji je on vlasnik i u kojoj i on sam živi, pa su sad i komšije. U prilog tome govori i njen poslednji intervju za magazin Stori, kad je iz njenih odgovora bilo više nego očigledno da su u tajnoj vezi.

- Vlada odnedavno stanuje blizu mene i moram da istaknem da imam najlepšeg i najslađeg komšiju. Zamislite koliko sam zbog toga srećna žena - rekla je Ana i dodala:

- Pošto živimo u istom stambenom kompleksu, često se viđamo. Kao što rekoh, imam prelep pogled na komšiluk. Trenutno nemam dečka, ali imam simpatiju, a da li je to komšija, ne mogu sad da vam otkrijem.

Kurir

Pogledajte još