Barbra Strajsend prodaje stvari u dobrotvorne svrhe

LOS ANĐELES, 6. avgusta 2009. (Beta-AP) - Barbra Strajsend ponudiće u oktobru na prodaju više od 400 svojih stvari a prihod će ići u dobrotvorne svrhe.

Zainteresovani će moći da kupe stvari kao što su njena pletena stolicu za sunčanje, komadi firmirane garderobe i njen klavir iz detinjstva. "Od stvari koje stoje u skladištu nema nikakve koristi", izjavila j 67-godišnja glumica i pevačica. "Neka neko drugi uživa u njima, ništa nije večno. Prodajem ih a sakupljeni novac će ići za druge važne stvari". Barbra Strajsend na prodaju stavlja i odeću koju je nosila u filmovima i na dodelama nagrada, starinski gramofon koji je kupila kad je imala 18 godina, slike i knjige.

"Istini za volju, teško mi je da se odvojim od njih", navela je. "Volela bih da imam gde da ih držim, ali nemam". Na prodaju idu stvari iz njenih kuća na Beverli Hilsu, u Malibuu i Njujorku. "Učiniću veću uslugu društvu ako ih se oslobodim i sav prihod dam mojoj fondaciji", dodala je. Prodaja će biti organizovana 17. i 18. oktobra u Beverli Hilton hotelu, u korist fondacije koja nosi njeno ime a koja pomaže ženama i deci i podržava ekološke projekte.

Pogledajte još