Ženske navike u kojima muškarci potajno uživaju

Svaki muškarac će barem jednom da zaviri u ženski svet putem časopisa, u nadi da će da otkrije nešto novo. Ako ih pitate, nikad vam to neće priznati, ali istina je: muškarci vrlo često uživaju u stvarima koje su namenjene "samo ženama".

Uglavnom kada žene nisu kod kuće, a ako ih uhvate, izmisliće sto izgovora samo kako ne bi morali da kažu istinu.

Mirisne kupke
Znamo, većina muškaraca će reći da je to gubljenje vremena, da je tuširanje puno delotvorniji način, i da su svećice oko kade nepraktične, ali duboko u sebi, svaki je muškarac barem jednom poželeo uživati u kadi kao "prava žena".

Korišćenje ženskih proizvoda
Iako često prigovaraju da imamo previše bočica u kupatilu, svaki je muškarac barem jednom isprobao jednu od tih bočica - i ostao oduševljen! Dok njihovi proizvodi mirišu po svežini planine i ostalim stvarima koje im govore da su muževni, naši proizvodi mirišu po cveću, svežini i sreći. Dovoljan razlog da nam ukradu malo losiona, zar ne?

Romantične komedije
Nije stvar u tome da ih oni ne vole, stvar je u tome da ne vole da ih gledaju u prisustvu žene. Ljubavne priče koje na kraju filma izmame suzu na oko im se sviđaju, ali radije će da ih pogledaju sami, kako ne bi ispali "papci".

Ženski časopisi
Saveti o ljubavi i seksu za žene? Idealno štivo za muškarce, barem kada niko ne gleda. I svaki od njih će verovatno ostati zapanjen kada ih pročita.

Izvor: 24sata

Pogledajte još