Crnogorski biznismen priznao da je napao poslanika Demokratskog fronta

Nebojša Medojević / Foto: screenshot Youtube

"Tačno je da smo se sinoć sreli na aerodromu Surčin, na gejtu za Podgoricu. To je bio naš prvi susret nakon Medojevićevih gnusnih laži i kleveta da sam predstavnik narko kartela. Prišao sam mu i tražio da se izjasni da li stoji kod svojih izjava kada sam ja i moja porodica u pitanju. Umesto odgovora, Medojević je kazao da uopšte ne zna ko sam. Tada sam mu rekao: A kako si znao, kada si lagao i pljuvao mene i moju porodicu i ošamario sam ga”", ispričao je Pejović za podgorički protal "Analitika".

On je rekao da je to uradio zato što je Medojević kao poslanik zaštićen imunitetom od bilo koje tužbe i da nije video drugi način da “zaštiti svoj integritet svoje porodice” od gnusnih laži i kleveta koje je Medojević za njega izgovorio.

"„Taj čovek je klevetao mene i moju porodicu govoreći užasne laži, sakrivajući se iza poslaničkog imuniteta. Ošamario sam Medojevića, jer nemam drugog načina da zaštitim ni svoj ni integritet svoje porodice od ovakvih prljavih napada“", priznao je Pejović koga je beogradska policija nakon incidenta privela i saslušala.

S druge strane, Demokratski front će insistirati na hitnim i drastičnim merama zbog Pejovićevog napada na Medojevića.

Poslanik DF-a Goran Danilović objavio je na svom Fejsbuk profilu da je Medojevića na beogradskom aerodromu, u prisustvu supruge, napao Pejović koji namerava da kupi podgorički Kombinat aluminijuma KAP.

“Nigde drugo u Evropi, izuzev ovih dana u Kijevu, država ne bi dozvolila takvu sramotu, da joj se sa opozicionim poslanikom, članom skupštinskog Odbora za bezbednost, obračunava jedan novokomponovani paraš. Nebojša ima našu punu podršku”, poručio je Danilović.

On je dodao da će DF insistirati na hitnim i drastičnim merama, kao i da straha nema.

“Samo raste naša odlučnost da izgradimo državu koja će batinaše i kriminalce smestiti iza brave, a njihovu imovinu preispitati”, naveo je Danilović.

Medojević podnosi krivičnu prijavu

Inače, Medojević je najavio da će protiv Pejovića podneti krvičnu prijavu. Do incidenta je došlo kada se Medojević na delu za čekiranje sa svojom suprugom pripremao da otputuje za Podgoricu.

“Sa ledja je prišao i udario me po licu i digao jednu veliku metalnu šipku sa postoljem. Tada je reagovala službenica sa skenera, koja je vrisnula. Pojavio se tu i službenik aerodroma koji je stao izmedju nas. Pejović je svo vreme, u prisustvu službenih lica, pretio da sam njegov do kraja života, da je ovo samo početak i da će on meni pokazati”, ispričao je sinoć Medojević.

Pejović, čija je firma jedina dostavila ponudu za kupovinu imovine KAP-a, priveden je nakon incidenta u policiju.

Medojević je sredinom januara izjavio da Agencija za nacionalnu bezbednost, Tužilaštvo i Agencija za pranje novca već treba da počnu sa kontrolom porekla novca kompanija koje su dostavile ponude za kupovinu imovine KAP-a, podsećaju podgorički mediji.

Izvor: Blic

Pogledajte još