Laži romantičnih filmova: Čemu nas je Holivud pogrešno naučio?

Ovo su stvari koje nas je Holivud pogrešno naučio:

1. Svaki muškarac je idealan otac
Sve što se treba da se dogodi je da ostaneš trudna nakon jednog izlaska i večni neženja će duboko u sebi shvatiti da zapravo želi miran, porodični život. Hvala na bajci, ali to tako ne ide.

2. Ljubav na prvi pogled stvarno postoji
Ona šeta ulicom, on je ugleda, pogledi im se sretnu - i to je to! Ne kažemo da se to nikada ne događa, ali istina je ipak malo drugačija: Oni se pogledaju, i osete fizičku privlačnost, ali to nema veze s ljubavi. Muškarac vidi potencijalni seks, žena vidi potencijalni seks i potencijalni brak, a ljubav ipak dolazi nešto kasnije.

3. Tvoj najbolji prijatelj je onaj pravi
Živi ulicu do tvoje, poznaješ ga od detinjstva, a nekako si tek nedavno shvatila da je on čovek tvog života? Zvuči slatko, ali u većini slučajeva to jednostavno nije tako. Da jeste, svet bi bio prepun srećno zaljubljenih žena i oduševljenih muških prijatelja.

4. Tip kojeg mrziš je ljubav tvog života
Ko se bije, taj se voli? Možda u vrtiću, ali u stvarnom životu, odrasli ljudi se neće zaljubiti ako su se na početku mrzeli. Događa se, ali retko. Zamisli svog šefa koga ne možeš da smisliš. Sad zamisli da se ljubite. Grozno, zar ne?

Izvor: 24sata

Pogledajte još