Saznajte šta Čola nikada ne bi žrtvovao zbog flerta!

Balkanski zavodnik Zdravko Čolić ne krije da mu se i dan-danas žene udvaraju, nude mu bračne ponude i obećavaju bezgraničnu ljubav, ali napominje da se do sada na to navikao i da zbog koketiranja nikada ne bi ugrozio svoj brak sa 14 godina mlađom suprugom Sandrom.

On, naime, ističe da njegove pesme izazivaju određeni seksualni naboj kod žena, te se u vazduhu oseti tenzija i strast.

- U vezi između mene i žena na pozornici uvek je prisutna strast, malo tenzije, provokacije. Bez strasti nema prenošenja energije i obostranog zavođenja, što s pesmama ima smisla. Bez seksualnog naboja bilo bi to čudno, hladno – izjavio je Čola, koji priznaje da uživa u pažnji žena.

- Znate, kad vam prilaze žene kao što prilaze meni, uglavnom lepotice sa našeg podneblja, udate, sa decom, i kažu kako su kao devojčice maštale da se udaju za Čolu… Pa to je beskrajno simpatično i lepo! Imponuje čoveku bez obzira na to je li imao prilike s godinama otupeti na to – rekao je on za portal 24sata.hr.

I pored toga što mu se devojke padaju pred kolena, Čola otkriva da ne bi dozvolio da mu to naruši dobar odnos sa suprugom.

- Nas dvoje se dugo poznajemo i imamo izgrađen odnos koji ništa ne može pokvariti, pa čak ni posao kojim se bavim. Inače, veoma sam tolerantan i smatram da brak nikad ne bi trebalo žrtvovati zbog flerta. A on je sveprisutan u životu pevača, iako to mnogi neće priznati – izričit je bio pevač, koji ne krije da je veliki emotivac i da neretko ume da zaplače zbog filma.

Telegraf

Pogledajte još