Ljuba opčinjen: Ostavio je Kristinu čim je Nataši čuo glas!

Jedna mu se javila, druga je „stradala“.
Nataša Bekvalac glavni je krivac za raskid Ljube Jovanovića i Kristine Radenković. Iako niko od njih to ne želi da prizna, istina je da je pevačica bila uzrok kraha veze rukometaša i voditeljke. Nataša to nije ni znala. Naime, uprkos tome što je imao devojku, Ljuba je često mislio na svoju bivšu ljubav, te je u jednom trenutku stisnuo petlju i pozvao je. Iako je tada bila u ljubavi s Vladom Vuksanovićem, Nati je bilo drago što je zove bivši dečko, pa mu se javila.

Pročitajte i: Ni Vlada ni Kole: Pogledajte sa kim je u vezi Nataša Bekvalac

- Ljuba je bio van sebe od sreće kad mu se Nataša javila na telefon. Pričali su pola sata. Pristala je da se vide i popiju kafu, a njemu je to bilo dovoljno da shvati da nema šta više da traži s Kristinom - priča naš izvor blizak sportisti i dodaje:
- Raskinuo je s voditeljkom, ali ni na kraj pameti mu nije bilo da će ona pričati drugaricama da ga je izbacila iz stana u kojem nikad nije ni živeo i da će sve to stići do medija - završava naš izvor.

Pročitajte i: Voditeljka Slagalice oterala dečka iz stana posle nedelju danaNekoliko dana kasnije osvanula je vest da je Kristina isterala Ljubu iz stana. Ona sada tvrdi da to nije pričala jer nikad i nisu živeli zajedno. Ljubu baš briga, pošto je bio istrajan u nameri da opet bude s Natašom. Istrpeo je njen odlazak na Tajland s Vladom, a pošto se vratila u zemlju i raskinula s manekenom, uspeo je da je smuva.

Pročitajte i: KRATKE LJUBAVI NATAŠE BEKVALAC: Ona ne pati, već odmah nađe drugog!

Pozvali smo Natašu i Ljubu, ali do zaključenja broja ostali su nedostupni, dok nam se Kristina javila:

- Moj jedini komentar je da nismo zajedno od novembra i da nikad nismo živeli zajedno. Bilo bi lepo da je tačno to što pričate jer biste imali ekskluzivu. Ne bih više ništa komentarisala i nemojte me više spajati s Ljubom - poručila nam je Kristina.

Izvor: Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.