ODLUČUJUĆE VEČE: Ko ide u super finale X Factora

Ova tema je izazvala najviše polemike do sada među samim takmičarima, svi se pod ogromnom tremom I nestrpljivi su da čuju komentare žirija i odluku ko ide u super-finale ovog gledanog tv formata!

“Mnogo smo uzbuđeni, u utorak je odlučujuće veče ko ide u super-finale I ko će nastupiti u Kombank Areni! Vežbamo za nastup svakodnevno, pevaćemo jednu divnu ljubavnu pesmu koju svi mnogo volimo, ali u drugom, zahtevnijem aganžmanu!” – kažu “Doktori” I nastavljaju: “Mnogo smo zadovoljni našom mentorkom Kristinom, ona je realna I zahtevna, kakva I treba da bude. Naporno vežbamo, ali nam je zabavno I puni smo pozitivne energije: Kristinin komšiluk nas redovno čuje kako pevamo uz klavir, imamo jednu divnu obožavateljku: gospođu koja nas, preko svoje terase, stalno hvali! Obećali smo joj da ćemo zajedno proslaviti ako pobedimo! – kažu ovi šarmanti momci uz osmeh.

I ostali finalisti se vredno pripremaju za sledeću emisiju koja je na programu u utorak (21h) na Pink televiziji kada ćemo konačno saznati imena pet super-finalista ovog popularnog muzičkog šou programa: glasajte za svoje favorite! 

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.