Oglasio se i Kiki: Pogledajte šta je rekao o Ilmi

Foto: Youtube/Screenshot

Pevač Kiki Lesandrić, koji je izbačenoj Ilmi Karahmet bio mentor u muzičkom takmičenju „Iks faktor“, ne krije da je razoračaran odlukom publike i žirija da ona napusti takmičenje. Njega je naročito povredilo obrazloženje kako za nju ima vremena, jer ima samo trinaest godina.

Pročitajte i: SKANDAL: Besna Ilma Karahmet klela Eminu Jahović na Fejsbuku!

- Celu noć nisam oka sklopio zbog Ilmine eliminacije iz daljeg takmičenja. Jako sam tužan što nije ušla u superfinale jer smatram da je to zaslužila. Mislim da ostatak žirija nije postupio fer i korektno zbog slanja Ilme kući, jer smo svi svedoci njenog talenta i napredovanja za ovo kratko vreme. Spominjanje njen mladosti i godina, pogotovo, nije razlog za izbacivanje. Jako mi je žao, ali šta da se radi, siguran sam da će ona uspeti u životu, a u tome ima moju veliku podršku. Ima divnu porodicu koja je bodri i prati i to je najvažnije - kaže Kiki za naš list. On nije jedini koji smatra kako ovo nije pametna odluka. U utorak uveče društvene mreže bile su preplavljene negativnim komentarima za članove žirija. Estrada i nacija su najviše bili ogorčeni na Eminu Jahović, koja je kao obrazloženje za izbacivanje navela da je Ilma mlada i da za nju ima vremena, za razliku od Maida, koji je bio sa njom u duelu.

Pročitajte i: Ilmina majka krivi Eminu: Njoj je neko naredio da izbaci moje dete!

- „Ilma, mlada si, zato te izbacujemo“, pa mlada je bila i na početku. Nije ona Bendžamin, pa da bude sve mlađa do finala. Ma je l‘ ovo skrivena kamera? Namera? Jeb**e u mozak??????? - revoltiran je bio Danijel Pavlović, a ni folker Nikola Rokvić nije krio nezadovoljstvo:
- Žiri je sramotan. Izbaciste „Iks faktor“!!!

I Marina Perazić je osula paljbu po žiriju.

- Ne mogu prežaliti Ilmicu, koju su iz emisije u emisiju sabotirali stilisti, a onda i žiri kojem najviše zameram - napisala je.

Bivši ministar Dragan Šutanovac takođe je prokomentarisao Ilmino izbacivanje kao sramotno.
- Nije fer - napisao je političar.

Ilmin otac Dženan: Ko je dopustio Emini i Kristini da komentarišu Ilmine godine?

Dženan Karahmet, otac devojčice raskošnog talenta koji je pratio sve vreme šoua, još uvek ne može da veruje kako je njegova ćerka ispala iz takmičenja. Oni su se iste večeri vratili u rodnu Bosnu, gde čitav dan dobijaju reči podrške zbog nepravde koja je učinjena.

- Ilma još uvek spava kod nane u kući, pa vam je ne mogu dati, ali da smo iznenađeni i pomalo razočarani to je tačno. Ona je tužna jer je verovala da će uspeti, ali tu smo da je osnažimo da ide dalje. Dopalo mi se što je Željko rekao, a to je da ona ima najbolji vokal od svih takmičara, ali ne znam ko je dopustio gospođi i gospođici Emini i Kristini da komentarišu njene godine i da to bude razlog što je izbacuju. Zašto su joj dali šansu ako su sada godine problem?! One čak nisu dale ni mogućnost da publika odluči ko ide dalje! Rekli su da je Maidu ovo poslednja šansa, a šta će biti ako on sledeći ispadne, onda ništa nisu uradili svakako - kaže Ilmin otac.

Alo

Pogledajte još