NAKON PROKLINJANJA PALO POMIRENJE: Ilma Karahmet i Emina Jahović izgladile odnos!

Ilmu Karahmet osim po veoma zavidnim glasovnim sposobnostima domaća javnost upamtila je i po skandalu sa pevačicom Eminom Jahović. Kao trinaestogodišnjakinja koja je bila ispala iz muzičkog takmičenja, na društvenim mrežama obratila se članici žirija - Emini, te joj uputila strašne reči:

- Hvala ti, Emina, imaš svoju decu i dabogda te usrećili kao što si ti mene - što je mnoge začudilo.

Međutim, njih dve su ipak uspele da izglade svoj odnos, ali kako su to tačno učinile Ilma nije želela da prizna. Kako je istakla - ni Emina nikad javno nije govorila o tome, pa zato ne bi ni ona.

- Emina o tome nikada nije javno pričala, zašto bih i ja? Čula sam se u međuvremenu sa njom i izgladile smo naš odnos, ali ja neću o tome da pričam, jer nije ni ona nikada. Posvetila sam se posle toga svom privatnom životu, međutim, sada sam fokusirana na svoju karijeru i svoje pesme, ali i novi album koji ću uskoro da predstavim svojoj publici. Imala sam priliku sa Kikijem Lesendrićem da se sretnem na dodeli Oskara u Banjaluci. Prošlo je stvarno dosta vremena, vreme ide... Bilo je i onih koji su rekli da sam previše mlada i smatram da jesam u tom trenutku bila previše mlada za ovaj posao i sve što se tako odigralo, treba da se odigra. Ono što mogu da kažem jeste da je sve stvar sudbine i drago mi je što me ljudi nisu zaboravli, kao i tu famoznu audiciju. Ono što mi mnogi kažu jeste da se moj osmeh nije promenio. Mislim da su tada svi verovali u mene, u tom trenutku znali su da sam mlada za taj posao. Svi su me podržali da ja uspem, ali naravno kada porastem i shvatim da li je muzika moj put u životu. Iako sam tada bila mlada, shvatila sam da je muzika nešto čime želim da se bavim - ispričala je ona.

Sa druge strane, Ilma se u međuvremenu i udala, a kako kaže važno je pronaći ljubav svog života, a onda to krunisati brakom. Takođe, uopšte i ne razmišlja o tome da se možda udala suviše mlada.

- Kakve to veze ima? Mislim da to nema nikakve veze u životu. Najbitnije je da ako pronađete ljubav svog života, kao što sam i ja, da to krunišete brakom. Naravno, svako bira svoj put i ima ambicije u životu. Možda jesam tradicionalna, ali smatram da sam časna i moralna, sa druge strane - izjavila je pevačica.

Izvor: Kurir.rs
Foto: ilmakarahmet/Instagram

Pogledajte još