Nole šetao u gaćama!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković priredio je još jedan šou, kakav samo on ume! Na modnoj reviji kanadskog dizajnera Iv-Žana Lazasa, koja je održana u okviru zabave za učesnike Rodžers kupa u Montrealu u hotelu "Frermon Kvin Elizabet", naš as se pred 600 zvanica prošetao pistom obučen samo u gaćice! 

Nole se najpre pojavio u kratkom istočnjačkom bademantilu, ali je izazivao prisutne dame odvezivanjem pojasa, da bi ga odmah potom zavezao uz šeretski osmeh. Očigledno ponesen navijanjem iz publike i pravim horom ženskih vrisaka, Beograđanin je na samom kraju promenade odlučio da zbaci ogrtač sa sebe i ostane samo u gaćicama! Pošto je pokazao izuzetno izvajano sportsko telo, usledio je pravi haos od bliceva, vriskova i aplauza, dok je Nole, pri tom, okrenuo zadnjicu publici i pljesnuo se po njoj. Tu je bio i kraj još jednog neverovatno ludog egzibicionističkog nastupa 22-godišnjeg asa. 

- Uvek sam otvoren za razne lude stvari, što ste lako mogli da zaključite iz onoga što sam uradio večeras. To je bilo samo za zabavu i svidelo mi se - priznao je četvrti nosilac prestižnog turnira masters kategorije u Montrealu, koji je u prvom kolu dubla poražen u paru sa Dušanom Vemićem od Rafaela Nadala i Fernanda Roiga sa 2:0, po setovima 7:5, 6:4. 

www.pressonline.rs

Pogledajte još