UHAPŠEN TOMA IZ BLEK PANTERSA: Mislili su da je kidnapovao Jellenu!

Toma iz “Blek pantersa” je sa pevačicom Jellenom putovao kombijem, a nije ni sanjao šta će ga snaći na granici. Na hrvatskoj carini neko je posumnjao da švercuju belo roblje za Italiju.

“U kombiju nas je bilo baš mnogo, sve mi tamnoputi. Sa nama je bila i Jellena, koja je skrenula pažnju carinika. Prvo nas je žena carinik pustila, pa nas je posle par minuta zaustavila. Rekla mi je da sumnja da švercujemo devojku kao belo roblje u Italiju. Bio sam šokiran. Zadržali su me sat”, priča popularni Toma Panters.

Iako se incident nije desio skoro, tek nedavno je Toma izneo detalje. Kaže da je tada pozvao prijatelja iz Poreča koji je organizovao koncert da ih spasava.

“Kada se sve završilo, prošli smo carinu i svi smo seli i – napili se”, seća se Toma.

Pevačica Jellena potvrdila je anegdotu. “Putovali smo kombijem u Poreč, stali smo na hrvatskoj granici i carinik nas je zaustavio sa strane. Uzeli su nam pasoše i par sati nešto proveravali. Toma je ispričao da mu je carinica rekla da je sve to zbog mene i da pokušavaju da me prošvercuju u Italiju”, smeje se Jellena.

Ipak sam događaj nije bio tako smešan. “Nije bilo prijatno. Ja sam bila bela plavuša, preplanula od kreme za potamnjivanje. Ne znam zaista zašto smo im bili sumnjivi. Toma je u panici zvao prijatelje da pomognu. Konačno posle nekoliko sati, dobili smo pasoše i dozvolu da prođemo”, prepričava ona.

Kurir