NEVEROVATNO: Lea Kiš napušta Pink?!

Foto: Youtube/Screenshot

Lea Kiš navodno će napustiti Pink i njen novi poslodavac biće Saša Popović, piše "Kurir" i dodaje da će ovaj transfer dodatno produbiti jaz između Popovića i Željka Mitrovića. Pre dolaska na ružičastu televiziju, Lea je radila na Televiziji Beograd, Trećem kanalu, TV Politici i RTS-u.

Popović je nedavno prodao "Grand" jednoj američkoj kompaniji, a u emisiji "Narod pita" samo je kratko rekao da publika ne bi trebalo da brine ni zbog čega, već da "nastavi da uživa u programu", što je mnoge zbunilo.

Nije najjasnije na kakvom će projektu sarađivati Popović i Lea Kiš, a domaća štampa piše da će još jedna voditeljka napustiti ružičastu televiziju.

Minja Miletić, voditeljka "Pinkovog" Jutarnjeg programa vikendom, prema pisanju "Kurira" će preći u informativnu redakciju nove televizije N1. Međutim, "Informer" prenosi da će Minja zameniti Jovanu Joksimović u "Pinkovom" Jutarnjem programu kada lepa voditeljka bude otišla na porodiljsko. Jovana i Željko Joksimović u aprilu će dobiti prvo zajedničko dete.

mondo

Pogledajte još