Lepa vest: Univerexport zapošljava 120 radnika!

Na 1500m2 prodajne površine, potrošače očekuje preko 10 000 artikala, iz kategorije prehrane i neprehrane.

Savremeno opremljen objekat u ponudi će, u okviru širokog asortimana, imati i gastro odeljenje, uvek sveže voće i povrće, bazene sa živom pastrmkom, odeljenja sa zdravom i organskom hranom, a bogatu ponudu pratiće veliki broj sniženja i posebnih ponuda za potrošače.

Potrošači će u novom objektu biti usluživani svakodnevno, od 7 do 22h, a 50 zaposlenih dobiće sigurno radno mesto sa svim zakonski pripadajućim socijalnim i zdravstvenim beneficijama.

Grad Novi Sad, otvaranjem novog objekta Univerexporta dobija investiciju vrednu 1,5 miliona evra.

Nakon otvaranja prodajnog objekta u Novom Sadu, na novosadskom SPENS-u, kompanija Univerexport nastavlja sa proširenjem svoje prodajne mreže otvaranjem drugog po redu prodajnog objekta u Beogradu, 17. marta.

Univerexport će u ponedeljak, 17. marta u 12h napraviti novi korak ka približavanju svojim potrošačima u Beogradu, otvaranjem prodajnog objekta na Banjici, na adresi Crnotravska 7-9.

Novi objekat u Beogradu predstavlja investiciju u vrednosti od 1,5 miliona evra, kao i značajan korak u borbi protiv nezaposlenosti, budući da će ovaj poslovni objekat zaposliti 70 ljudi.

Pogledajte još