Poslovni horoskop za 23. mart

Foto: sxc.hu

Ovan
Danas počinje period vaše intenzivnije osećajnosti i povećanog razumevanja za tuđe probleme. Potrudite se da vas to ne dotiče previše, jer biste veoma brzo mogli da budete iscrpljeni preko svake mere. Fokusirajte se na prioritete, ali ne zaboravite ni detalje.

Bik
Vaša ukupna psihička energija nikada nije bila tako uspešno izbalansirana sa ostalim aspektima života, a vi produktivniji. Ne dozvolite da vas iko skreće sa puta koji ste zacrtali, a ponajmanje ljudi koji znaju i umeju mnogo manje od vas. Budite spremni da branite vaše mišljenje i stavove.

Blizanci
Iako znate da ste se ispravno poneli u jednoj situaciji, ostao vam je “gorak ukus u ustima”. Sve će doći na svoje, kao i obično, a vama smeta što se uzalud trudite da dokažete da ste u pravu. Na kraju, znate da ste ispravno postupili i neka vam to bude uteha.

Rak
Ako se bavite dinamičnim i kreativnim poslom, ovog dana ćete postići zapažene rezultate i uživaćete u svom radnom okruženju. Iskoristite jednu priliku za proširenje poslovanja. Obaveze koje danas budete imali, privedite kraju što je pre moguće, kako biste realizovali neke umetničke ideje.

Lav
Bićete skloni konformizmu jer vam se čini da nema poente iznositi svoje mišljenje u trenutnom radnom okruženju. Umesto da se osećate loše i frustrirano, razmislite o promeni posla ili premeštaju u drugu poslovnu jedinicu. Posavetujte se sa nekim šta vam je činiti.

Devica
Odustajanje od trenutnih projekata i započinjanje novih vam se čini kao dobra ideja, ali zapravo nije. Vaš problem ne leži u ničemu drugom, nego u nedostatku koncentracije. Sagledajte celokupnu situaciju, pre nego što odustanete. Stvari i nisu tako loše, zar ne?

Vaga
Nova pravila ponašanja vas čine nervoznim i rasejanim, jer stalno imate utisak da radite nešto pogrešno. Ne brinite, potrebno je samo malo vremena dok se ne prilagodite. Budite na usluzi jednom od vaših nadređenih, jer će vam se to višestruko vratiti u bliskoj budućnosti.

Škoprija
Danas se potrudite da ne ulazite u konflikte sa jednim od kolega, a pogotovo ne sa nekim od nadređenih. Skloni ste impulsivnom ponašanju i nepromišljenim postupcima, što bi moglo loše da se odrazi na vašu karijeru. Budite svesni svoje pozicije u svakom momentu, do kraja radnog vremena.

Strelac
Prilično ste neodlučni, a ako se nalazite na bitnom položaju ili imate veći stepen odgovornosti od ostalih kolega, uzmite još vremena pre nego donesete bilo kakvu konačnu odluku. Moguće je da vam intuicija govori da nije sve u najboljem redu, a vama nedostaju dodatne informacije.

Jarac
Poslušajte jedan unutrašnji glas i nećete pogrešiti. Takođe, danas stanite na stranu jednog saradnika koji je napravedno optužen za nešto što definitivno nije njegova greška. Pokažite vašu solidarnost, pogotovo ako znate nešto što drugi ne znaju.

Vodolija
Izuzetno ste nervozni i ne drži vas mesto, a na žalost, ovakvo stanje će potrajati još nekoliko dana. Pokušajte da se opustite i shvatite da sve što ima početak, ima i kraj. Pokušajte da meditirate i opuštate se uz prijatnu muziku, a u jednom bitnom momentu, poslušajte svoj unutrašnji glas.

Ribe
Imate potrebu da na kratko pobegnete u svet fantazije i zaboravite na sve poslovne obaveze. Pa ipak, vaša savest vam ne dozvoljava da odlutate u sred bitnih zadataka. U pravom momentu, priuštite sebi odmor ili bar kraći predah, jer će se pozitivno odraziti na vaš budući entuzijazam.

horoskopius