Poza u kojoj vaš dragi spava otkriva njegove seksualne želje

Ako uživate u pogledu na svog voljenog dok spava, obratite pažnju i na to u kojoj pozi spava. To mnogo govori o njegovoj ličnosti, ali možda otkrijete i njegove potencijalne želje u seksu, koje nema hrabrosti da vam saopšiti.

Potrbuške
ON JE… frajer koji voli da sve drži pod kontrolom. Ta potreba ne prestaje ni dok spava. Prekrivajući krevet telom kontroliše prostor na kojem spava. Iz ovoga proizilazi još jedna osobina – on je uporan. Takvi muškarci su fokusirani na cilj i ništa ih ne može odvratiti od toga, tvrde stručnjaci.
SEKSUALNE ŽELJE I POTREBE: Frajer koji spava na stomaku trudi se da zadovolji svoju dragu. Najverovatnije će se držati poza u kojima oboje uživate, ali da biste razbili rutinu predložite mu nešto novo ili se bacite na njega kada to najmanje očekuje.

Na leđima
ON JE… siguran u sebe, optimističan i otvoren. Dok spava ne skriva osetljive delove svoga tela, što je pokazatelj samouvernosti. Da biste ga potpuno pročitali, obratite pažnju na položaj njegovih ruku i šaka. Ako su mu ruke iza glave, moguće je da je malo uobražen. Osobe koje spavaju na leđima vrlo su društvene i vole biti u centru pažnje, tvrde stučnjaci.
SEKSUALNE ŽELJE I POTREBE: On želi energične, strastvene epizode seksa u misionarskoj ili doggie pozi. On u spavaćoj sobi voli da vodi glavnu reč, a ove poze mu to i omogućavaju.

Nemirni spavač
ON JE… pod stresom. U snu često menjamo položaj tela, u proseku 35 puta u toku noći. Ali stalno roštiljanje po krevetu može da nam bude znak za uzbunu. Kada ste pod stresom, mozak tokom sna luči hormone koji se obračunavaju sa stresom, tvrde stručnjaci.
SEKSUALNE ŽELJE I POTREBE: Muškarci koji su pod snažnim stresom ili žele puno seksa ili ga uopšte ne žele. Ako vaš dragi spada u prvu kategoriju, priuštite mu jedan brzinski seks sve dok se potpune ne opusti za neke nežnije seksualne seanse. Ako vaš dragi ne želi seks, nemojte ga na silu vući u krevet, jer će ga to dodatno izludeti. Poslužite se laganom masažom, a nakon toga možda i padne seks.

Na boku
ON JE… bezbrižan i neopterećen. To je uobičajna poza za spavanje, a frajeri koji vole tako da spavaju opušteni su i skloni kompromisima. Ukoliko primetite da kolena vuče prema prsima i zauzima fetalni položaj, emotivan je i čezne za sigurnošću.
SEKSUALNE ŽELJE I POTREBE: Izraziti je emotivac, a to prevedeno na seksualni jezik znači da ima potrebu za dugom i nežnom predigrom, tvrde stručnjaci.

Foto: yayimages