Poznate dame koje su pune kao brod, a vole da kradu!

Foto: AP

Iako su ove dobrostojeće dame mogle sebi da priušte šta god su htele, njihovi "lepljivi prsti" su ih nadjačali, pa su bile uhvaćene u krađi.

Megan Foks

Dok je bila tinejdžerka, Megan je u robnoj kući Volmart na Floridi ukrala sjaj za usta u vrednosti od 7 dolara. Zbog toga su joj zauvek zabranili ulazak u bilo koji Volmart na celom svetu.

Fara Fosit

Glumicu su dva puta uhvatili u krađi odeće. Dok su prodavačice pozvale policiju, Fara je imala spreman odgovor - prodali su joj robu s greškom, a to nisu napomenuli i nisu hteli da joj vrate novac niti da je zamene.

Britni Spirs

Pevačici se u nekoliko navrata dogodilo da je "zaboravila da plati" stvari koje je uzela. Tako je iz jednog butika išetala u majici od 200 dolara, na benzinskoj stanici je ukrala upaljač, a u seks šopu je ukrala periku.

Lindzi Lohan

Problematična glumica zaista ima lepljive prste. U februaru 2011. osudili su je na 480 sati društveno korisnog rada i 120 dana zatvora, što nije odslužila, nakon što je ukrala ogrlicu od 2.000 dolara. Još 2008. su je optužili da je ukrala krznenu jaknu od 11.000 dolara, 2010. ukrala je Roleks od 35.000 dolara, a u avgustu 2012. je ukrala satove i naočare ukupne vrednosti 100.000 dolara.

Vinona Rajder

Glumicu su 2001. uhvatili u robnoj kući na Beverli Hilsu gde je pokušala da ukrade stvari vredne 5.000 dolara. Iz prodavnice je pokušala da izjuri sa Gučijevim haljinama i torbicama marke Mark Džejkobs, ali kamere, a zatim i policija su je uhvatili. Osuđena je na 480 sati društveno korisnog rada i tri godine uslovne kazne.

Keša

Krajem 2009. pevačica je u Nemačkoj odlučila da malo kopa po kontejneru u kojem se ostavlja isključivo odeća za Crveni krst. Nije joj bilo neprijatno. Sve je razbacala, uzela šta joj se sviđa i ostalo ostavila na podu. Ta odeća se, naime, ne plaća i namenjena je ljudima koji nemaju novca da sami kupe garderobu.

Dženifer Kaprijati

Svojevremeno je bila najbolja teniserka na svetu, što podrazumeva i veliko bogatstvo, ali svejedno je osetila potrebu da krade. Dženifer su 1993. uhvatili dok je na Floridi pokušala da ukrade nekoliko prstenova sa štanda. Vrednost nakita je bila oko 15 dolara.

Pičiz Geldof

Ni popularnoj voditeljki, ćerki čuvenog muzičara Boba Geldofa ova "zanimacija" nije strana. Nju su nekoliko puta "ulovili" dok je pokušavala da ukrade odeću u prodavnicama Luna + Curious, Urban Outfitters i Carnaby Street.

kurir/stil

Pogledajte još