Seks iz drugog ugla: Muškarci nemaju pojma šta je celulit ili ih je baš briga?

Žene su ponekad potpuno opsednute svojim izgledom, te ma koliko bile zgodne i negovane, uvek im u potaji tinja strah da nešto nije kako treba, posebno kada je seks u pitanju.

Bez obzira na godine, društvene razlike i potrebe, i muškarci i žene imaju potrebu za seksom iz istih pobuda: Ljubav, osećaj pripadanja i bliskosti, ali i iz čiste fizičke želje.

Ne, ne postoje velike oscilacije u podeli prema ovim grupacijama, podjednako su zastupljena oba pola!

Ali, žene često „pobrkaju lončiće“ pa iako je do seksa vodio put iz kategorije „fizička privlačnost“, u momentu im se desi da krenu sa razmišljanjem, da možda, ipak, taj seks bude iz prve, a možda i druge kategorije...

U svom tom metežu u sopstvenoj glavi, žena uspeva, na zaista neverovatan način, da razmišlja i o celulitu, depilaciji, koži...

Šta muškarac radi u tom momentu? On i dalje želi seks i sve ostalo je potpuno nebitno! Naravno, ovo ne znači da treba da se potpuno zapustite i prestanete da vodite računa o sebi, ali činjenice su sasvim jednostavne: Muškarci i te kako znaju šta je celulit, ali kada žele seks sa vama, baš takvima kakvi ste, to ih uopšte ne zanima!

Opustite se, uživajte i zaboravite barem povremeno na „nedostatke“ koje samo vi primećujete, a prelazak iz kategorije u kategoriju neka bude sasvim spontan.

Muškarac sa kojim vam je seks savršen i koji se ne libi da to i sam kaže, ne želi perfektnu i potpuno savršenu ženu kraj sebe, već baš onakvu kao što ste vi. Celulit? Apsolutno ga nije briga za to!


Pogledajte još