Svašta ste čuli, ali ovi saveti za seks vredni su pažnje

0

Od pomisli na isplanirani seks, mnogima se diže kosa na glavi jer su uvereni da je spontani seks najbolji seks. Ali nakon ovih saveta promenićete mišljenje.

'Žena će najbolji orgazam doživeti dan pre početka menstruacije', tvrdi Laurie Watson, seksualni terapeut i savetnik za parove.

Ako želite da seks traje duže
Najbolje vreme za to je između Božića i Nove godine, kad parovi zbog praznika verovatno ne rade. 'Kad par nije pod pritiskom zbog posla i ima više vremena za zajedničke trenutke, lakše se prepustiti opuštenijem seksu bez žurbe koji će trajati i trajati', tvrdi Terence Watts, psihoterapeut specijalizovan za psihoseksualne probleme.

Ako želite iznenaditi partnera
'Kao što ste već i primetili, muškarci se bude s erekcijom. Dakle, umesto da čekate veče za seks, postavite alarm desetak minuta ranije i imajte seks se na brzinu nakon buđenja, a pre posla', savetuje seksolog Amy Levine.

Ako ste prezaposleni

Neka to bude vikend, kad nemate radnih obaveza i kad niste toliko iscrpljeni. Zajedno uzmite predah od naporne nedelje, uživajte i posvetite se jedno drugome. Ako ste roditelji, pokušajte dogovoriti da bake i dede pričuvaju decu.

Ako želite prekinuti rutinu

Što ste duže s partnerom/partnerkom, to je u krevetu teže biti kreativniji. Misionarska poza svake subote uveče vrlo brzo može da dosadi. Za razbijanje monotonije u spavaćoj sobi, Amy Levine predlaže iznenadni seks usred noći. 'Postavite alarm u tri sata ujutro i iznenadite partnera. Sigurno mu neće smetati što ste ga probudili', ističe.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.