UČESTALE NESVESTICE: Kiki završio u bolnici!

0

Poznatom muzičaru Kikiju Lesendriću uobičajeni rad u studiju pretvorio se u pakao kada je nakon vrtoglavice pao u nesvest i završio u bolnici.

Kako „Alo!“ saznaje, Lesendrić je u studiju bio sa svojim bendom „Piloti“ i u jednom trenutku je osetio malaksalost i vrtoglavicu, nakon čega je pao u nesvest. Njegove kolege su brzo reagovale pozivanjem Hitne pomoći i Kiki je odmah prebačen u bolnicu.

– Kiki se baš uplašio. Sve je bilo baš stresno jer smo radili punom parom i nije bilo naznaka da će mu pozliti. Odjednom se samo srušio i odmah smo pozvali lekara. Nije Hitna mogla odmah da dođe, pa smo ga mi odvezli i bio je zadržan nekoliko sati – priča za naš list izvor koji je želeo da bude anoniman, a našao se na licu mesta.

Na snimanju mu išla krv iz nosa

Lesendrić je i u toku snimanja „Iks faktora“ imao zdravstvenih problema, te mu je posle jedne emisije naglo krenula krv iz nosa. Tom prilikom, Kiki je objasnio da se to dešava jer ima problema sa sinusima i da je to normalna pojava. – Sada sam dobro. Bogu hvala, prošlo je. Imao sam problema sa sinusima i pod upalom sam sve vreme otkad je počelo snimanje audicija. To što se desilo bilo je očekivano – rekao je tada pevač.

– Iskreno, Kikijevo zdravstveno stanje već izvesno vreme je ugroženo jer danima nema vremena da se odmori, a takav naporan i ubitačan tempo umalo mu nije došao glave. Danima je on nama pričao da je umoran, ali nikako nije hteo da uzme nekoliko dana slobodno. Pritisak mu je izuzetno nizak, a i lekari su rekli da se radi o hroničnom premoru i iscrpljenosti. Primio je nekoliko boca infuzije i povratio se, ali je morao dva dana da odleži. Najbitnije je da je sada dobro – dodao je naš izvor.
Kada smo pozvali Lesendrića da nam kaže kako se sada oseća, muzičar nam je rekao:

– Bio sam premoren! Sada sam dobro. Pritisak mi je drastično pao. Nakon „Iks faktora“ nastavio sam naporno da radim. U toku je naša turneja, pa samo jurim sa svirke na svirku i sa jednog snimanja na drugo. Uz to, svakodnevno se vežba, jer je pred „Pilotima“ i učesnicima „Iks faktora” turneja po Kanadi i Americi i to nam je još dodatni napor. U svakom slučaju, sada je sve pod kontrolom, tako da nema brige i bojazni – rekao je poznati pevač za naš list.

Alo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.