Skupoceni auto Vlade Mandića: Pogledate zašto ga tek sada jure devojke!

Vlada Mandić nedavno je kupio američki džip „hamer H2“, koji je platio 110.000 evra! Njemu je ovo ogromno vozilo stiglo iz Amerike, a kako prenosi Kurir, model je iz limitirane serije. Kapiten rukometnog kluba Partizan inače voli džipove, koje u poslednjih nekoliko godina i vozi, ali ovaj „hamer“ je duže vreme priželjkivao.

- Vlada je krupan čovek, pa mu je ovo vozilo i te kako leglo. Baš ide uz njega. Prijatelji iz Amerike su mu pomogli da dođe do limitirane serije „hamera“, a njegovoj sreći nije bilo kraja kada mu je stigao - rekao nam je Mandićev prijatelj i dodao:

- Nema te osobe koja ne prođe Vladinom ulicom u centru Beograda i ne zagleda se u ovaj ogromni automobil, koji on ovih dana redovno vozi po Srbiji i Bosni, gde mu žive roditelji, a koje često posećuje.

Inače, Mandić, koji je i član gradskog odbora SNS, ima porodični biznis koji godinama neguje, a bavi se i građevinom. Pored toga, drži restoran na Novom Beogradu, a aktivan je i u sportu, kao i u politici. Zato ne treba da čudi odakle Vladi novac za ovako skupo vozilo koje u današnje vreme retko ko može da priušti. Pozvali smo Mandića, ali on nije želeo da se hvali.

- Glupo je i veoma neukusno da pričam o tome šta sam kupio, zbog čega i koliko sam platio. Možemo o nekim drugim stvarima da razgovaramo, ali o ovakvim zaista ne volim. Nemojte mi zameriti - rekao je Vlada za Kurir.

Pogledajte još