Sa kakvim muškarcima žene žele da se skrase?

0

Sajt za upoznavanje je nedavno radio istraživanje kako bi otkrio sa kakvim muškarcima žene žele da provedu ostatak života, a rezultati će vam sigurno iznenaditi!

Sada konačno znamo da bajke nemaju apsolutno nikakve veze sa stvarnošću. Znali smo da životinje ne pričaju i veštice ne postoje, ali nakon nedavno rađenog istraživanja, sve iluzije vezane za bajkoviti svet su se srušile.

Iako su mnogi do nedavno bili ubeđeni da žene veruju u hepi end i poistovećuju se sa lepoticama koje čekaju mačo princa na belom konju koji je tu da ih voli, štiti i čini da se osećaju uvek sigurnim, studije pokazuju da je realnost potpuno drugačija.

Naime, dame za veze ne traže snažne, alfa mužjake koji su u svakom smislu jači od njih, već se prilikom potrage više okreću feminiziranim momcima, i to čak njih 76 odsto.

Studija koju je radila stranica “Elite Singles” pokazala je da žene više nemaju potrebu za muškarcem koji je tu da ih štiti, već isključivo za “slabićima”. Potrebu za mačo frajerima zadržalo je tek 26 odsto žena.

A šta je sa vama? Da li tražite velikog i snažnog zaštitnika ili papučara koji će vas služiti?

Izvor: Nadlanu, B92

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.