Svetska zvezda STROMAE deo EXIT avanture!

Onog momenta kada je ‘Alors on danse’ pušten uživo u radijskom programu, Stromae je postao ime koje se pamti. Za kratko vreme, spot za ovu pesmu prestigao je brojku od 50 miliona pregleda na Youtube kanalu, dok je remiks ovog velikog hita uradio ni manje ni više nego Kanje Vest. Među milionima fanova širom sveta ubrajaju se i poznate ličnosti kao što su Diplo, Black Eyed Peas, Ana Vintur, Žan Klod Van Dam i mnogi drugi.

U maju 2013. godine objavljen je novi singl ‘Papaoutai’, koji je dostigao gotovo 135 miliona pregleda na Youtube kanalu, osvojivši mnogobrojne evropske muzičke liste, uključujući i deveto mesto liste najboljih singlova u Srbiji. Spot za ovu pesmu najavio je album ‘Racine Carrée’, zahvaljujući kojem u novembru Stromae osvaja MTV nagradu za najboljeg belgijskog izvođača 2013. godine. Ovaj album je samo osam meseci po objavljivanju u Evropi prodat u više od dva miliona primeraka!Amaterski snimci koji prikazuju Stromae navodno pijanog kako tumara u cik zore po Louiza stanici u Briselu, pojavili su se prošle godine na Youtubeu. Video je ubrzo postao viralni hit. Par dana kasnije saznalo se da su u pitanju odlomci sa snimanja njegovog novog spota, za singl ‘Formidable’. Spot koji prikazuje pijanog čoveka koji je upravo raskinuo sa svojom devojkom munjevitom brzinom osvojio je naklonost internet zajednice i dostigao preko 70 miliona pregleda, a novi singl učvrstio je Stromae kao novu, sjajnu zvezdu muzičke scene.
Direktno sa top lista, Stromae 10. jula dolazi na EXIT festival da pretvori Petrovaradinsku tvrđavu u veliki plesni podijum!Petnaesto izdanje najboljeg evropskog festivala je u znaku velike osmodnevne EXIT AVANTURE koja nas vodi na ROCK@EXIT festival 11. juna 2014. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, na EXIT festival, koji se na istom mestu održava od 10. do 13. jula, kao i na SEA DANCE festival od 15. do 17. jula na plaži Jaz, jednoj od najlepših plaža Jadrana.

ULAZNICE

EXIT: 5.990 din
EXIT Avantura (EXIT+Sea Dance): 6.990 din

Studenti i srednjoškolci:
EXIT: 5.490 din
EXIT Avantura (EXIT+Sea Dance): 5.990din

OTP PRODAJA NA RATE: http://bit.ly/1jH0RxV

Pogledajte još