Pobednici Evrovizije, Konstrakta i brojne regionalne zvezde ovog leta u Crnoj Gori!

Za dobru zabavu ovog leta u Crnoj Gori osmišljen je bogat muzički, umetnički i sportski program, a sjajan provod garantuju pobednici Evrovizije, Konstrakta, Džiboni, Bajaga, Rasta, Angelina, Sara Jo i brojni drugi izvođači.

Sea Dance festival

Sea Dance festival biće održan od 26. do 28. avgusta ove godine u tirkiznoj uvali plaže Buljarica, uz neke od najpoznatijih svetskih i regionalnih muzičkih zvezda. Za sada ovaj najpopularniji letnji festival predvode evrovizijski fenomeni "Kalush Orchestra" - pobednici Evrovizije i Konstrakta, kao i vodeća regionalna senzacija "Dubioza Kolektiv", a vrlo brzo biće objavljena mnoga druga imena koja će obeležiti letnju sezonu na crnogorskom primorju.

Foto: Ilustracija/Freepik.com

Novi festivali u Herceg Novom!

The Hype festival je novi muzički festival koji će se u Herceg Novom održati od 19. do 21. avgusta i okupiti elitu regionalne muzičke scene. U gradu sunca, mora i tradicionalno dobrog provoda na bini HYPE-a Džiboni, "Bajaga i instruktori", "Who See", "Hladno pivo", "TBF i Silente", Dr Nele Karajlić i drugi će napraviti savršenu letnju atmosferu na obali Bokokotorskog zaliva. Pored navedenih večernjih koncerata, tokom svih dana festivala očekuju vas dnevne žurke na plaži, kao i puno propratnih događaja koji će se tih dana dešavati duž hercegnovske rivijere.

Prvi festival revijalnog karaktera, Skale sa sloganom "Naše more naše skale" održaće se na lokaciji Park – Titova vila u Herceg Novom. Tokom tri večeri (26, 27. i 28. jun) posetiocima će se ukazati prilika da čuju preko 50 poznatih muzičkih zvezda, među kojima su: Sara Jo, Rasta, Angelina, Milica Pavlović, Vladana Vučinić, Nevena Božović, Bojan Marović, Željko Vasić i mnogi drugi.

U Baru će se svakog petka od 16. jula do 6. avgusta održavati poznata muzička manifestacija "Ljeto sa zvijezdama" za sve ljubitelje raznih žanrova sa izvođačima iz Crne Gore i bivših jugoslovenskih republika.

Foto: Ilustracija/Freepik.com

Svetski kup u Kite surfingu

Tokom letnje turističke sezone na Velikoj plaži u Ulcinju planirano je održavanje jednog od najuzbudljivijih doživljaja na moru, koji svake godine sve više privlači ljubitelje ovog sporta.

Foto: Ilustracija/Freepik.com

Grad Teatar

Svojim posetiocima Budva nudi pregršt zabavnih i kulturnih događaja koji iz godine u godinu okupljaju sve više gostiju i pretvaraju je u pravi letnji centar kulture i zabave. Jedan od takvih događaja je kulturna manifestacija "Grad teatar" koja se u Budvi održava svake godine tokom letnjih meseci koja predstavlja svojevrsno okupljanje i predstavljanje savremenih i tradicionalnih umetničkih dešavanja – od muzičkih, glumačkih, likovnih i književnih.

Program manifestacije možete pogledati na gradteatar.me.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još