Milan Vasić: Zloupotrebili su me da otmu novac ljudima!

Zbog zloupotrebe svog imena obratio se policiji.
Milan Vasić našao se u velikom problemu koji traje već izvesno vreme, a kulminirao je kada je izvesni Marko Marković Markoni, koji je otvorio lažni Fejsbuk profil pod glumčevim imenom, pokrenuo „humanitarnu akciju“ kako bi prevario ljude da mu uplate novac na žiro-račun.

Kako saznajemo, Vasić u početku tome nije pridavao veliki značaj, ali kada je Marko prešao granicu, rešio je da slučaj prijavi policiji. Taj dečko je u Milanovo ime pokrenuo akciju zbog „bolesnog dede njegovog druga“ kome je potrebna operacija i od svojih Fejsbuk prijatelja tražio da budu „humani“ i uplate određenu sumu novca. Kada je Vasić to čuo, prekipelo mu je.

- U poslednjih godinu dana izvesni Marko Marković Markoni, koga ja nikada u životu nisam video i ne znam ko je, kreirao je Fejsbuk profil koristeći moje ime i prezime. Kao vrhunac zloupotrebe mog imena i prezimena, taj Markoni je pokrenuo humanitarnu akciju kojom u moje ime poziva ljude dobre volje da uplate novčani prilog za navodnu operaciju nečijeg dede - priča uznemireni Vasić i dodaje:
- Čitav ovaj slučaj prijavio sam nadležnim organima, a ovim putem javno se ograđujem od svih poslova na lažnim profilima sa mojim imenom - zaključuje glumac.

kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.