Numerologija: Vaš karakter zapisan je u slovima vašeg imena

yayimage.com

Napišite svoje ime i prema tabeli svakom slovu pridružite odgovarajući broj, a potom sve brojeve sabirajte dok ne dobijete jednocifreni broj od 1 do 9.

A, I, J, = 1
B, K, R =2
C, G, L, S, Ć, Č, Š, LJ =3
D, M, T, Đ, DŽ =4
E, H, N, NJ =5
U, V =6
O, Z, Ž =7
F, P = 8

PRIMER
Ana Ivić
1+5+1+1+6+1+3=18 1+8=9

ZNAČENJE BROJEVA

1 – Osoba koja ima ovaj broj je jaka, egoistična je i svoje interese uvek stavlja na prvo mesto. Veoma je inteligentna i predodređena je na sreću. Živahna je, ali ponekad deluje rastrojeno.

2 – Ovaj broj nosi sreću i zadovoljstvo. Radi se o darežljivoj i strastvenoj osobi, koje su veoma osećajne i romantične.

3 – Ovo je uzvišeni broj i osoba koja ga ima je često predodređena na velike stvari. To su jako inteligentne osobe, produhovljene, te često kao da imaju šesto čulo. Oni neke stvari znaju unapred, predosete i neretko služe za prenošenje važnih poruka čovečanstvu.

4 – Ovaj broj predstavlja solidarnost, obvezu, potpunu zaokupljenost osobe koja ga nosi. Takve osobe su profesionalci, intelektualci. Njihova prednost je slobodoumnost, bez tabua su. To su kompleksne osobe, izvrsni prijatelji, partneri, deca, roditelji. Na njih možete računati.

5 – Društvene osobe, pravi svetski putnici. Vole slobodu, druženje, kretanje. Njima najbolje odgovara život u velikom gradu, posao u kojem će komunicirati s puno ljudi. Osim lakoće u komuniciranju odlikuje ih što su živahni, veseli i znaju uživati u životu.

6 – Ovaj broj je vezan uz posao, takve osobe su sposobne, uvek dobro pripremljene, organizovane, i veoma inteligentne. Odgovorni su roditelji, a leže im profesorska zanimanja.

7 – Osobe ovog broja umetničke su duše. Hoće li se baviti slikarstvom, muzikom ili nečim sličnim nije važno, definitivno se među njima kriju najveći umetnici. Pored smisla za lepo, ove osobe su često i fizički vrlo dobrog izgleda.

8 – Ovo je karmički broj. Život ovih osoba je često obavijen velom tajne. Smireni, povučeni, svoj privatni život i misli drže za sebe, skrivaju od okoline.

9 – Ove osobe trebaju puno prostora, vole avanture, rizik... Često su revolucionarni, posebni, drugačiji i dižu glas za reforme, za novi način života, uvek žele promene, nešto drugačije i nešto novo.

zena.blic.rs

Pogledajte još