Ovo su najobdareniji muškarci Holivuda

Foto: AP

1) Liam Nison

Ovaj slavni holivudski hlumac više puta se na velikom platnu pojavljivao u "rođendanskom odelu". I pokazao je da apsolutno zaslužuje da se nađe na vrhi liste glumaca kojima uvek treba davati glavne uloge u krevetu. Iako Liam Nison ima 61 godinu, on se odlično drži.

2) Majkl Fasbender

Glumac nemačkog porekla koji je ove godine bio nominovan za oskara za sporednu ulogu u filmu "12 godina ropstva", pokazao nam je mnogo toga u filmskom ostvarenju "Sramota" iz 2011. godine. On je time zaslužio mesto na ovoj listi. Verujemo da mu to i te kako pomaže pri pronalaženju devojke, jer je uvek zabavlja sa manekenkama, a trenutno je sa Naomi Kembel.

3) Kolin Farel

On je oduvek bio miljenik žena zbog šarmantnog stava i pomalo buntovničkog ponašanja. Ali, otkad je pred kamerema pokazao šta sve krije u pantalonama, izgleda da ga žene još više vole. Jedan od najobdarenijih glumaca izgleda sjajno go - i od napred i od pozadi.

4) Arnold Švarceneger

Poznati glumac i bivši guverner Kalifornije pokazao je odlično zategnutu zadljicu u filmu "Terminator". Ne računamo da to da će se ponovo dogoditi, ali dok je bio mlad, svakako je ostavljao bez daha - u odeći ili bez nje.

(old_image)
Foto: Reed Saxon/AP

5) Omar Eps

Glumac koji je publici najpoznatiji po ulozi u seriji "Doktor Haus", takođe je pokazao da ima zavidan paket među nogama. On je u TV filmu iz 2002. godine "Presuda" pokazao divan pogled na guzu sa strane, ali i malo više od toga.

6) Ian Mekgregor

Juanu nukad nije prestavljalo problem skidanje pred kamerama. Da li zato što izgleda tako dobro, ili zato što je spreman sve da uradi za glumu, ali ovaj glumac nam je pokazao sve u više od osam filmova. A ima i šta da pokaže, pa je zato zasluženo na ovoj listi.

7) Džejson Sigal

Zvezda serije "Kako sam upoznao vašu majku" zaslužio je mesto na ovom spisku nakon filma "Preboleti Saru Maršal". Scena u kojoj se vidi sve, i to odnapred, pokazala nam je možda i više nego što smo želeli da vidimo. Da li je scena predugačka ili ne ostavićemo fanovima da raspravljaju, ali Džejsonov paket je svakako impresionirao mnoge.

pressonline

Pogledajte još