10 stvari koje ste rekli, a koje ON nikad neće zaboraviti!

"Jesam li ti ikad pričala da smo bivši i ja išli na noćno kupanje - goli?"
Ne, niste, ali nakon te rečenice, to će biti sve o čemu će on misliti! A to nije sve, jer sad će se pitati šta ste još zanimljivo vi i bivši radili. Iako vam deluje potpuno nevino da podelite sa partnerom priče o ludim stvarima koje ste radili nekada davno, razmislite dvaput.

"Jel znaš koliko sedih imaš?"
Posebno ako je stariji od vas. Čak i ako ima samo dve, prvo što će pomisliti je da želite da ga menjate za mlađi model...

"Znam da si nesrećan"
Ako prolazite kroz težak period, nemojte izgovarati ovu rečenicu. Učiniće da vi zvučite kao mučenica, a on kao zlikovac koji je nezadovoljan iako ima savršenu vezu.

"Da li misliš da smo izgubili iskru? ili "Šta nam se to desilo?"
On će se zabrinuti da ste u problemu, ili da se udaljavate od njega. Posebno što muškarci malo slabije hvataju suptilne signale, pa će ovakvo pitanje da ga izbaci iz koloseka u potpunosti.

"Seks nam je baš... fin"
Fin nije prava reč, ok? Kao ni udoban, ok, prijatan... Pomisliće da vam je dosadan, da ste upali u rutinu ili još gore da vam je seks postao obaveza.

"Nemaš pojma ko sam ja!"
Od početka vaše veze on se trudi da sazna i nauči sve o vama, a onda mu kažete ovako nešto - samo ćete ga uplašiti. Posebno što žene nekad imaju potrebu da izjavljuju ovako dramatične stvari za sitnice, npr kad se ne slažete oko izbora mesta za letovanje...

"Vreme je da se suočimo sa tim, stvari sad mogu da krenu samo nagore."
Možda ovo vama deluje kao glupos, ali njima to zvuči kao da predviđate propast vaše veze.

"Moja mama misli da treba da nađeš drugi posao"
Prvo što će mrzeti jer iza njegovih leđa pričate o privatnim stvarima, a drugo, niko ne voli da se gospođa mama meša gde joj nije mesto - kao na primer profesionalni život vašeg partnera.

"Samo da su deca srećna"
Nakon ove rečenice on će misliti da ostajete sa njim samo zbog dece, a u dubini duše ste nesrećni. Ako je ovo istina, bolje odustanite, ali ako nije, nemojte dozvoliti da vaš partner to misli.

"Osećam kao da me sprečavaš da dostignem svoj maksimum"
On verovatno veruje da jedno iz drugog izvlačite samo ono najbolje, a ovo će zvučati kao da vas je naterao da se odreknete svojih snova.

Nemojte dozvoliti da u nastupu besa uništite divnu vezu. Čak i ako ste ljuti, zaustavite se na trenutak i pomislite kakve posledice vaše reči mogu da imaju na duže staze.

foto: yayimages.com/wavebreakmedia
T.D.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.