Da li je seks u vodi baš tako bezbedan kao što mislimo?

Treba razmisliti dva puta pre nego što se odlučite na seks u vodi, a evo i zašto to nije tako sjajno.

Jezera, reke, mora i okeani krcati su bakterijama koje mogu prodreti do vagine, a time dovesti do infekcija koje baš niste želeli. Na drugoj strani, voda u bazenu sadrži razne hemikalije koje mogu iritirati vaše “ženske stvari”.

Sem zdravstvenog rizika, postoji još jedna stvar koja čini vodu manje poželjnom za seks. Prirodni lubrikant u vašoj vagini može biti doslovno ispran, a onda dolazi do frikcije, trenja, a takav seks nije prijatan i ne traje dugo. Gora varijanta se dešava kada koristite kondom , jer se on može iscepati, a onda možete reći zdravo zaštiti od trudnoće i bolesti.

Dobro, a šta je sa seksom u kadi ili pod tušem, pitate se?

Isti problem se javlja i u kadi, kao i u jezeru, reci... Ispraće se lubrikant, doćiće do frikcije, a bakterije su već nagrnule! Dakle, ostaje varijanta da to radite pod tušem, naravno stojeći! Najverovatnije ćete se smrznuti, dobiti upalu mišića dok sve to izvodite u stojećem položaju. Vratolomija u klizavoj kadi može da bude opasna koliko i uzbudljiva. Dakle, dobro razmislite da li vam seks u vodi pruža baš toliko zadovoljstva ili ga ipak treba ostaviti za neka druga mesta.

Izvor: tressugar

Foto: Yayimages

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.