Male grudi vam donose više uživanja u seksu!

1.Više uživanja u seksu

Male grudi imaju veliku prednost u spavaćoj sobi. Istraživači sa Univerziteta u Beču utvrdili su da su velike grudi 24 odsto manje osetljive, što znači više pokreta, osećaja i zabave za grudi s manje masnog tkiva.

2.One čine da izgledaš mlađe

U mladim danima ta činjenica nije bila bitna, ali u onim, nešto starijim i mudrijim, to bi moglo da bude nešto što se itekako ceni. Veće grudi počinju da padaju tokom vremena, što je očigledan znak starenja. Izgleda da stvari koje su bile mane u dvadesetim, kasnije postaju prednosti.

3.One privlače finansijski obezbeđene muškarce

Bar tako tvrdi jedno istraživanje, prema kome velike grudi privlače uglavnom "loše" frajere. Drugo istraživanje Univerziteta u Vestminsteru, koje je ispitivalo vezu između seksizma kod muškaraca i veličine grudi, pokazalo je kako muškarci, koji velike grudi smatraju atraktivnijim, smatraju i kako su žene slabiji i potčinjeniji pol.

4.Čine vas zdravijima

Znate li da manje grudi mogu da budu od pomoći u prevenciji raka dojke? Kako prenosi portal Your Tango, mnogo je lakše napipati kvržicu na manjim grudima, zbog manje slojeva.

5.Leto je vaše vreme

Topliji meseci itekako pogoduju devojkama s manjim grudima, jer im pristaju gotovo svi oblici gornjih delova topova.

Izvor: rouge

Pogledajte još