EKSKLUZIVNO: Ovo je novi dečko Adrijane Lime!

– Adrijana redovno odlazi na boks, a i Sedrik, za koga mnogi kažu da podseća na Jarića, takođe često posećuje tu teretanu. On je odmah bio opčinjen njome, ali Adrijana, bez obzira na to što je već bilo izvesno da neće ostati u braku s Jarićem, nije davala povoda Sedriku – kaže izvor Kurira iz Amerike.

Kada je krajem februara definitivno odlučila da ostavi Marka, prepustila se novoj ljubavi. U martu je bila na muzičkom festivali Ultra u Majamiju, na kojem je nastupao njen dečko, sa kojim se fotografisala, a on je fotku okačio na Instagram. Nakon toga, 21. aprila, na društvenu mrežu Tviter stavila je reči njegovog remiks hita „Summertime sadness“, koji je uradio sa Lanom del Rej.

– Yes, baby, I got my red lipstick on tonight (Da, bejbi, imala sam crveni karmin večeras) – napisala je Lima, dok se u svetskom hitu umesto karmina pominje odeća.

Dobro upućeni izvori tvrde da par krije vezu ne zato što nisu sigurni u svoja osećanja, već zato što čekaju da se slegne prašina oko Liminog i Jarićevog razvoda, tako da ni američki mediji još ne znaju ko je novi izabranik Adrijaninog srca.

Kurir