Bahati zahtevi slavnih ličnosti: Brisanje isključivo Versaće peškirom i mehurići u šampanjcu

1) Džastin Timberlejk

Džastin Timberlejk zahteva potpunu privatnost. U vreme kada je bila premijera filma „Friends With Benefits" 2011. Džastin je izbacivao ljude iz lifta samo da bi mogao sam da se vozi u njemu. Pored toga, on zahteva mehuriće u svom šampanjcu. Jednom je napravio haos jer mu je šampanjac poslužen bez mehurića. Takođe je zahtevao da se u njegovoj hotelskoj sobi instaliraju ogledala iznad kreveta.

2) Paris Hilton

Verovatno nikog ne iznenađuje to što se Paris ponaša kao diva i to što ima visoke prohteve. Ona je 2010. trebalo da provede samo jedan dan na snimanju filma „The Other Guys", a za taj jedan dan imala je listu zahteva od tri stranice. Između ostalog, na listi su bili jastozi koje treba pripremiti za slučaj da ogladni i boca „Grey Goose" votke. Iz nepoznatih razloga, njena scena je izbačena iz filma.

3) Kanje Vest

Kanje je sebe uporedio sa Bogom, pa ne čudi to što je kao muška diva. On će znoj sa svog lica obrisati samo Versaće peškirom, koji košta oko 400 dolara. Kada je trebalo da gostuje u BBC-jevom šou „Later with Jools Holland", Kanje je zahtevao da se tepih ispegla pre nego što on kroči na njega. Kad je došao u studio, tražio je da se studio poruši i napravi prema njegovim uputstvima.


Foto: AP

4) Keti Peri

Keti ima izrazito nehumane lične prohteve. Njen vozač, na primer, ne sme da je gleda, da joj se obraća, ni da traži njen autogram, inače će biti izgrđen. Pored toga, u sobama u hotelima zahteva da ima veliki garderober sa dve jaje-stolice krem boje, bele i ljubičaste hortenzije, roze i bele ruže, a karanfili ne dolaze u obzir.

5) Lindzi Lohan

Iako je Lindzi otpuštena sa tri filmska projekta u poslednje četiri godine, još uvek nije smanjila svoje diva zahteve. Dok je snimala „Lifetime" i „Liz i Dick", zahtevala je da boravi u luksuznoj hotelskoj sobi i kamp-prikolici.

Foto: AP

6) Kristina Agilera

Kristina ne voli da čeka. Ona želi da je prati policijski auto kako bi izbegla bilo kakvu gužvu na putu. Osim toga, dok je sudila u „Vojsu", Kristina je zahtevala da pogleda snimak svake scene u kojoj je snimljena kako bi se uverila da ne izgleda debelo. Ako bi sebi izgledala tako, tražila bi ponovno snimanje scene. Takođe je tražila odeću u kojoj izgleda mršavije i šminku koja će joj istanjiti lice.

7) Bijonse

Neki Bijonsini zahtevi su sasvim razumni, dok su neki potpuno neverovatni. Pošto je majka, ona zahteva da njena soba bude opremljena za bebu, što je potpuno razumljivo. Pored toga, ona zahteva potpuno belu sobu za oblačenje i hranu serviranu isključivo na belom posuđu. Takođe, svetla na bini moraju biti tako podešena da ona izgleda najbolje što je moguće. Temperatura u sobi mora da bude tačno 22 stepena, toalet papir mora biti crven, daske na šolji moraju biti nove, a osoblje mora da nosi 100 odsto pamučnu odeću.

8) Dženifer Lopez

Izgleda da Dženifer više nije „Dženi iz bloka", pošto su njeni zahtevi veoma visoki. Ona zahteva da u njenoj svlačionici sve bude belo – sveće, pod, cveće, apsolutno sve. Takođe, zahteva i privatni avion i luksuzne hotelske sobe za nju i njen tim. Personal od 75 ljudi i asistent za obrve takođe su nepohodni ovoj pevačici.

Foto: Arhiva Nadlanu

9) Madona

Kraljica popa očekuje da sve vreme bude tretirana kao da je zaista kraljica. Ona zahteva potpuno novu dasku za toalet šolju za svaki novi nastup. Najdrastičniji potez joj je bio kada je zabranila klimatizaciju u svakom prostoru kroz koji može da prođe kako bi sačuvala glasne žice. Na njenoj turneji 2006. fanovi u Londonu su počeli da se onesvešćuju kada je temperatura skočila na 32 stepena. Tada nije ispoštovan taj njen zahtev zbog sigurnosti publike.

10) Maraja Keri

Maraja Keri je diva u pravom smislu te reči. Ona je zahtevala šofera za svog psa i asistenta da joj otvara i sipa skupa pića. Nedavno je zahtevala za sebe antikvarni sto vredan 70.000 dolara na kom će da potpisuje autograme. Takođe zahteva i potpuno bele svlačionice.

alo

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.