Vidić: Srećan sam u Mančesteru

BEOGRAD, 25. avgusta 2009. (Beta) - Reprezentativac Srbije i fudbaler Mančester junajteda Nemanja Vidić demantovao je da je tokom leta razmišljao o odlasku iz Mančester junajteda.

Vidićev menadžer Paolo Fabri pre nekoliko nedelja navodno je izjavio da srpski fudbaler želi da pređe u Barselonu, što je dovelo do medijskih spekulacija o transferu.

"Nikada nisam pričao o Barseloni, Real Madridu, Milanu ili nekom sličnom klubu. Uopšte nisam pominjao svoju budućnost i zaista ne znam zašto bi neko drugi to učinio umesto mene. Pokazao sam na poslednjoj prvenstvenoj utakmici sa Viganom koliko sam srećan u Mančesteru", rekao je Vidić za televiziju Skaj.

Junajted je protiv Vigana zabeležio ubedljivu pobedu (5:0), a Vidić se na tom meču vratio u tim posle odsustva zbog povrede.

"Svaki navijač Junajteda može da vidi kako sam odigrao i koliko sam posvećen. Razgovarao sam sa svojim menadžerom o spekulacijama o mom odlasku, ali ne želim da te priču utiču na Junajted", objasnio je on.

Vidić je demantovao i da njegova supruga Ana nije uspela da se prilagodi na stil života u Mančesteru.

"Ne znam odakle dolaze te glasine, jer ona nije klasična supruga fudbalera. Nikada nije davala izjave medijima", zaključio je Vidić.

Pogledajte još