Ove holivudske zvezde ne vode računa o higijeni!

Robert Patinson
Ono što će vas iznenaditi kod ovog slavnog glumca jeste njegovo priznanje da je jako loš u održavanju lične higijene i da često čak nema vremena ni da se presvuče. Jednom je rekao da se presvlači samo onda kada ni on ne može da podnese svoj miris.

Džesika Simpson

Devojka koja uvek izgleda sređeno, čija kosa, odeća i ten prosto blistaju iznenadila nas je u jednom od njenih gostovanja u emisiji Elen. Priznala je da ne pere zube četkicom jer ne voli da joj budu klizavi već da samo koristi konac i vodicu za zube, što joj pomaže da spreči neprijatan zadah.

Metju Mekonahi

Čuveni holivudski srcolomac nije koristio dezodorans godinama, što je potvrdio za magazin Pipl kada je rekao da ne voli da miriše kao drugi. Ako previše neprijatno miriše, onda se prosto istušira samo.

Džoni Dep

Pošto znamo da ima mnogo obaveza oko svojih filmova, možemo i da mu oprostimo što higijenu ne može da stavi baš na prvo mesto. Ali ono što su razni izvori izjavili je da se ovaj glumac često ne kupa danima, pa nas i ne čudi što se dobro uklopio u ulogu Pirata sa Kariba.

(old_image)

Megan Foks

Seksi Megan nikada nije krila da je vrlo neuredna, pa je tako jednom prilikom za časopis FHM dala i previše informacija.
- Sa mnom je užasno živeti. Moja odeća je svuda po kući i često zaboravim da pustim vodu posle upotrebe wc šolje – rekla je slavna glumica.
Da li vam je i dalje jedan od seksi simbola? Ako nista, bar je iskrena osoba.

Bred Pit

Slavni glumac poput Breda koji oko sebe ima čak šestoro dece, sigurno da nema vremena da njegova lična higijena blista. Navodno, on je veoma neprijatno mirisao na snimanju filma Prokletnici, čak do te mere da ga je koleginica Eli Rot naučila kako da se istušira na brzinu, tj da vlažnim maramicama očisti pazuh. Nadamo se da nije krenuo samo ovo da upotrebljava, već da nekada koristi vodu i sapun.

Alo

Pogledajte još