Za sredu, 26. avgust

BEOGRAD, 26. avgusta 2009. (Beta) - Na naslovnim stranama današnjih izdanja beogradskih dnevnih listova najviše pažnje je posvećeno pregovorima predstavnika Srbije i Međunarodnog monetarnog fonda, napadu "molotvljevim koktelima" na ambasadu Grčke u Beogradu i koncertu Madone.

BLIC - O napadu "molotovljevim koktelima" na grčku ambasadu u Beogradu u "Grupa 'Crni Ilija' pokušala da zapali grčku ambasadu". O smanjenju broja zaposlenih u državnim službama u "Kabinet Cvetkovića određuje ko je višak u javnom sektoru". "Madona žurila da vidi decu", povodom koncerta američke pop pevačice u Beogradu.

VEČERNJE NOVOSTI - O pregovorima predstavnika Srbije i Međunarodnog monetarnog fonda u "Porez se ne menja". Povodom otvaranja radova na levoj traci puta Kragujevac-Batočina: "Brži put za 'punto'". Pod naslovom "Dva koktela 'Crnog Ilije", list piše da su srpski anarhisti preuzeli odgvornost za napad na grčku ambasadu u Begoradu.

DANAS - Pod naslovom "Političari u Srbiji špijuniraju protivnike" list piše da su mete prisluškivanja javne ličnosti, ali i supružnici, deca i zaposleni u privatnim firmama. O protestu kosovskog pokreta Samopredeljenje u "Napad na Euleks". Povodom obrazovanja novog socijaldemokratskog bloka u Srbiji u "Ljajić računa na desetak odsto glasova". O pregovorima s Međunarodnim monetarnim fondom u "Cvetković: Ubeđen sam u dogovor".

POLITIKA - Povodom pregovora s Međunarodnim monetarnim fondom u "Saveti Svetske banke za štednju u zdravstvu i školstvu". O protestu u Prištini zbog najavljene saradnje Euleksa i srpske policije u "Priveden 21 aktivista 'Samopredeljenja". List piše i "OEBS zabrinut zbog zakona o informisanju".

aza/dar

Pogledajte još